Arctic AF54250M30W, frigider 222 litri cu uşă

Arctic AF54250M30W e un frigider cu uşi reversibile care vine cu o capacitate mare de 222 litri. Are eficienţă energetică A+ cu un consum anual de 214 kWh.

Acest aparat are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani beneficiem de un frigorific compact deoarece are dimensiuni de 144x54x58 îxlxa cm. Din imaginea de alături puteţi vedea că aparatul e unul cu un design minimal şi că e de culoare albă.


Păreri pro şi contra

Frigorificul Arctic AF54250M30W e unul care se adresează unei familii de 3-4 persoane care vrea să ţină la păstrat o cantitate medie de alimente.
Cum e în cazul altor frigorifice Arctic şi acesta are termostat care poate fi ajustat.
Partea de frigider are 5 rafturi şi tot atâtea rafturi pe uşă. Aparatul are şi un congelator cu un singur compartiment. Acest congelator are 19 litri şi capacitate de îngheţ de 2kg la 24 ore.
În frigider avem compartiment pentru fructe şi legume, acesta purtând numele de Garden Fresh.
Pentru sticlele mari avem un raft numit XXL Bottle. În acest fel vom avea tot timpul sticle la îndemână. Despre rafturile de pe uşă trebuie menţionat că sunt unele de tip Mix Zone, adică sunt ajustabile aşa încât să vă organizaţi frigiderul după bunul plac.

Din păcate nu are dispenser de apă şi gheaţă, dar în schimb are tăviţă pentru gheaţă.

În cazul în care se întrerupe curentul acest model are autonomie de funcţionare fără curent de 12 ore. Un lucru foarte util întrucât la noi se întrerupe desc curentul.

Despre producătorul Arctic trebuie scris că e deţinut de cei care deţin Beko, adică nişte turci. Produsele acestora sunt unele de calitate, Beko fiind brandul premium comercializat la nivel de continent. Între Arctic şi Beko există diferenţe mai mult estetice deoarece multe tehnologii şi funcţii sunt împrumutate.

Te-ar mai putea interesa