Arctic AF54250+, frigider clasa A+ cu înălțime de 144cm

Arctic AF54250+ e un frigider cu o ușă care vine cu un volum mare de 221 litri și o eficiență energetică deosebită (are clasa A+). Când spui de Arctic îți amintești de vechiul frigider de la bunici ori părinți care încă mai funcționează chiar după 30-40 de ani…

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături puteți vedea că are un design minimalist care se va integra perfect în bucătăria dvs.


Avantaje

Modelul Arctic AF54250+ e un aparat care e dotat cu funcția uși reversibile, iar din această cauză ușa poate fi instalată în orice direcție doriți.
Consumul energetic e unul redus de 214 kWh (anual), iar in această cauză aparatul are clasa A+ de eficiență energetică.
Nu e deloc gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 39 decibeli.
Dacă se va întrerupe curentul atunci trebuie știut că are o autonomie de 16 ore.
Poate stoca o capacitate mare de alimente deoarece vine cu un volum mare de 221 litri, acesta fiind unul net. Pentru a congela carne sau legume are un compartiment congelator cu un volum de 19 litri.

Dezavantaje

Nu e dotat cu No Frost (răcire fără a produce gheață) și nici Multiflow (distribuirea aerului prim mai multe căi/orificii)… acesta fiind motivul pentru care prețul e așa de mic.

Concluzii

Brandul producător este unul românesc cu o îndelungă istorie, iar din această cauză avem parte de un aparat de top cu fiabilitate ok.
Chiar dacă este un aparat compact, compartimentarea e realizată așa încât să încapă cât mai multe produse și să poată fi aranjate corespunzător. În acest fel la frigider avem 4 rafturi și 5 suporturi la uși.
Eu zic că și înălțimea e destul de importantă în cazul unui astfel de aparat deoarece în acest fel poate fi poziționat sub trepte ori într-o cămară. Înălțimea sa e de 144cm.

Te-ar mai putea interesa