Arctic AF125M40W, frigider cu o uşă de 84cm

Arctic AF125M40W e un frigorific de 114 litri (volum net) şi cu o înălţime de 84cm care e pentru cei care vor un frigider mic. Eficienţa energetică e una foarte bună deoarece Are clasa A++ cu un consum anual de 139 kWh.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care are nişte facilităţi moderne precum uşi reversibile, suport pentru sticle mari (XXL Bottle) şi rafturi din stilcă cu rezistenţă sporită (rafturi Safety Glass).
Din poza de alături puteţi vedea şi că mânerul e unul integrat aşa încât aspectul să fie unul minimal.


Păreri pro şi contra

Frigiderul Arctic AF125M40W e unul cu dimensiuni 84x54x59 îxlxa, iar greutatea e una de doar 29 kg.
Nu o să vă deranjeze noaptea sau ziua deoarece nivelul de zgomot e unul scăzut de 36 decibeli. E puţin mai scăzut decât cel al altor modele.
Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie ştiut că alimentele nu se vor strica deoarece vine cu o autonomie de 10 ore.
Fiabilitatea aparatului e una bună, lucru dovedit de garanţia standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult. Poate beneficiaţi şi de oferta cu 5 ani garanţie din partea Arctic, dar trebuie văzut ce paşi trebuie urmaţi pentru obţinerea ei.
Are şi un mic compartiment pe post de congelator care poate îngheţa 2kg la 24 ore. Acesta ofertă şi Fast Freeze Zone, adică congelare rapidă.
Temperatura poate fi reglată în funcţie de nevoie prin intermediul unui termostat ajustabil.

Brandul Arctic e unul fost românesc care e înfrăţit cu Beko. Singura diferenţă dintre aceste branduri e că Arctic e comercializat la nivel balcanic pe când Beko la nivel de continent. E posibil ca acest model să fie fabricat în România… nu că acest lucru ar fi un avantaj sau dezavantaj.

Te-ar mai putea interesa