Arctic ADSF60+, mașină de spălat vase

Mașinile de spălat vase sunt destul de utile pentru cei care nu au timp de pierdut prin bucătărie și deci poate fi cadoul perfect pentru persoana iubită. Un model Arctic ADSF60+ e o alegere accesibilă cu capacitate de încărcare generoasă. Există variante cu capacitate de încărcare mai mare ori mai mică. Designul său e simplu, fără prea multe butoane ori indicatori. Deci nu e nevoie de prea multe cunoștințe pentru a o folosi în special că există și acele pictograme. O capacitate de spălare mare presupune că poate spăla vase pentru multe persoane. Cu aceasta puteți spăla vasele pentru întreaga zi și programele de spălat sunt numai bune (puteți alege în funcție de gradul de murdărie de pe ele).

Prețul mise pare justificat, iar unele tehnologii și funcții speciale pot influența prețul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din față
Din față

După cum am mai precizat, capacitatea sa e de 12 seturi adică poate spăla cât pentru 12 persoane ori pentru 3 persoane dacă se ține cont de vasele pentru întreaga zi. Consumul e mic într-un program standard – 1.02 kWh astfel că are o clasă de eficiență energetică de tip A+. La uscare are, la fel, o clasă de eficiență la uscare de tip A. La capitolele programe și opțiuni are: protecție inundații, intensiv, rapid, bio/eco, prespălare etc. Panoul de control are indicator sare și alte dotări utile.

Consumul de apă anual e de  4200 l sau poate fi de 15 litri la un ciclu (diferă în funcție de dimensiunile aparatului și programele alese). E la fel de mare cât oricare alt model de 12 seturi, adică are 60 cm lățime și 57 cm adâncime. Poate fi un electrocasnic bun în bucătăria voastră și nu există aparate alternative mai bune pentru spălarea vaselor, doar acestea vă pot fi de folos.

Plusuri: are un consum redus de energie, destule programe, Aqua Protect, amânare pornire, fiabilă, arată bine, poate spăla multe rufe etc.
Minusuri: nu sunt multe în acest buget.

Arctic ADSF60+ e una din cele mai ieftine recomandări care le pot face și există și variante incorporabile dacă aveți un mobilier corespunzător. Doar că incorporabilele sunt mai scumpe și performanțele sunt limitate (de dimensiuni). Dacă considerați că e prea scumpă și că nu gătiți doar la prânz și cină, atunci un model cu capacitate de 9 seturi ar putea fi următoarea alegere.

Te-ar mai putea interesa