Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Arctic ADFS60+, mașină spălat vasa A+

Mașina de spălat vase Arctic ADFS60+ e un model perfect pentru cineva în căutarea unui model nou care să aibă un preț mic și să fie performant în spălarea vaselor. Vine cu numeroase programe așa încât tu să ai cât mai mult timp la dizpoziție, iar facturile la curent să fie cât mai mici.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un foarte bun aparat de la Arctic. Spun asta deoarece vine cu tot ce e mai bun de la Arctic, deci cu lucruri cum ar fi program de prespălare, Eco 50, Rapid+ și intensiv 70. Mai multe detalii referitoare la aceste programe în rândurile ce urmează.

Aparatul

Aparatul

Pe partea de specificații stă foarte bine întrucât are posibilitatea de a spăla până la 12 seturi la un consum minim de curent dovedit prin clasa A+.
Printre programele pe care eu le apreciez se numără Eco 50 care e un program ideal pentru curățarea vaselor care au un grad mediu de murdărie. Alt program util e Rapid+, adică un program care-ți oferă vase curate în 58 de minute. Iar, dacă o să ai vase foarte murdare cum ar fi tigăile (știm cu toții cât de greu scoți murdăria de pe o tigaie) atunci programul Intensiv 70 o să te ajute în acest sens.

Lucruri pe care eu le consider ca fiind atuuri sunt clasa A+ de eficeință energetică, posibilitatea setării temperaturii pe 3 nivele, protecțiile diferite și existența a multor tipuri de programe (inclusiv a celui eco sau bio… cum doriți să-l numiți).

De final pot spune despre acest model că nu e doar ușor de folosit ci va fi un mare ajutor în bucătărie deoarece astfel o să aveți mai mult timp la dispoziție. Știm cu toții cât de greu e să speli vasele când ai o familie mare… să nu mai zic dacă ai un mic local. Cu un astfel de aparat nu mai trebuie să angajezi special o persoană care să se ocupe cu spălatul vaselor.

Mă gândesc că la un moment dat acest model nu o să mai fie disponibil și din această cauză vă recomand Arctic ADSF60+ ca o alternativă care are caracteristici similare și preț identic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu