Arctic ADFS45, mașină de spălat vase

Arctic face unele dintre cele mai ieftine și bune electrocasnice de pe piață, iar dacă alegi o mașină de spălat vase Arctic ADFS45 nu o să greșești.
E modelul perfect pentru cineva care are o familie mare sau pentru cineva care deține o mică pensiune… ori ceva de genul. În trecut la diferite restaurante erau angajate persoane special pentru spălatul vaselor și imaginați-vă că și acelea trebuie plătite. Așa, cum un astfel de aparat scăpați de costuri lunare cu angajați care poate nu își fac treaba bine. Deci, dacă vrei să ai vase perfect curate la micul tău restaurant atunci un astfel de electrocasnic e obligatoriu.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi primind un aparat care nu arată deloc rău și se comportă fără reproșuri atunci când trebuie să spele undeva până la 10 seturi de vase. Dacă vreți să vedeți cum arată atunci din imaginea alăturată vă puteți face o opinie despre design,

Aparatul
Aparatul

Are niște specificații foarte bune, iar ce ar trebui să menționez eu ar fi capacitatea mare de seturi – 10, clasele A de eficiență și numeroasele programe… printre care cele mai importante sunt menționate alături.
Printre caracteristicile care trebuie menționate sunt Express 30 și Eco 50. Primul presupune să aveți vase perfect curățate în 30 minute, iar al doilea e pentru curățarea vaselor cu un grad mediu de murdărire. Programul Express 30 e pe jumătate cât cel Rapid + care presupune că va curăța vasele în 58 minute.
Pentru tigăi sau vase care sunt mai murdare există programul Intensiv 70 care presupune o spălare la 70 grade timp de 120 minute.

Trebuie să apreciem la acest aparat că are un preț fără egal, foarte multe programe și un consum minim de resurse.
Nu era rău dacă avea o clasă de eficiență energetică și mai bună, dar nu ne este rușine nici cu A.

Când vine vorba despre achiziția unei mașini pentru spălatul vaselor ai mai multe branduri de udne să alegi, însă fără nici un dar Arctic oferă cele mai ieftine produse cu un nivel de calitate similar competiției.

Lasă un comentariu