Arctic AD70420N, frigider alb cu No Frost și iluminare LED

Frigiderul Arctic AD70420N este unul dintre primele modele care poate concura cu aparatele frigorifice mai mari (mă refer la combine). Pot spune că acest brand oferă prea multe frigidere mari și care au un sistem de răcire atât de avansat – No Frost. Oricum, acest aparat e mult mai accesibil decât soluțiile oferite de concurență. Alte caracteristici speciale sau dotări ale acestui aparat sunt: tehnologia Air Flow Dual Tech (curenți de aer multidirecționali), compartiment pentru fructe și legume Garden Fresh, suport pentru sticle XXL Bottle, rafturi din sticlă securizată, garnitură antibacteriană și interior iluminat decent cu tehnologie LED.

Merită să luați un aparat frigorific mare dacă are și tehnologie LED, deoarece alimentele vor fi mai vizibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din poza de sus se vede clar că e vorba de un model cu două uși, adică congelatorul e situat separat de frigider. Chiar dacă pare mic din poza de sus, el are un volum de 93 de litri și capacitate de congelare e modestă. Oricum, poate că achiziționați alimente deja congelate și care trebuie doar menținute la o temperatură decentă. Combinele oferă un congelator cu trei sertare și nu oferă același spațiu de depozitare. Fiecare aparat oferă avantaje și dezavantaje, iar voi alegeți modelul care vă convine.

Poate fi pus chiar în colțul bucătăriei pentru că are un design cu uși reversibile, iar acesta e des întâlnit la aparatele cu mânere incorporate sau mânerele verticale cu prindere laterală.

Păreri pro și contra

Ocupă mai mult spațiu decât o combină cu volum similar, dar e mai scundă, astfel că „cei mici” vor ajunge cu ușurință la toate rafturile. Suportul special pentru sticle de pe ușa frigiderului compensează lipsa raftului pentru sticle. Consumul de energie e un punct forte al acestui aparat, dar și designul elegant nu trebuie neglijat.

Aparatele frigorifice sunt foarte utile și în funcție de necesități, ele pot fi mai mari sau mai mici. Arctic AD70420N face parte din segmentul superior datorită dotărilor și caracteristicilor tehnice oferite. Totuși, nu este un frigider premium în acest preț și nici nu putea fi.

Te-ar mai putea interesa