Arctic AD6310MT++, frigider argintiu cu consum mic de energie

Acest frigider Arctic AD6310MT++ a fost lansat anul acesta și se poate observa că are o clasă de eficiență mai bună – A++, deci are un consum mic de energie. Finisajul e plăcut deoarece e simplu și mânerele sunt incorporate, dar nu e chiar un argintiu ci e vorba de Metal Graphite (grafit metalizat). Această culoarea e prezentă și pe aparatele frigorifice ale altor branduri (Samsung), pot spune că arată destul de bine. Oricum poza de jos e una de prezentare, iar aparatul acesta arată mult mai bine în realitate. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt considerate standard la variantele mult mai avansate – Garden Fresh, rafturi Safety Glass, uși reversibile.

Acest brand oferă cele mai accesibile variante de pe piață și cu specificații tehnice decente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model cu două uși, deci congelatorul e unul generos – 69 litri. Frigiderele cu o singură ușă au un congelator modest care nu prea depășește 20 de litri, deci nici nu va fi prea performant. Acesta poate congela cel mult 3.5 kg de alimente pe zi, dar poate că introduceți alimente deja congelate.

Un frigider de 306 litri nu e chiar accesibil, dar acesta e destul de atractiv în special că are o clasă A++. Pe an, aparatul consumă circa 208 kWh și depinde cum îl veți folosi (de câte ori veți deschide ușile compartimentelor). Nu are un control electronic în acest preț, dar ar un termostat reglabil care e poziționat în partea superioară.

Păreri pro și contra

Cred că mulți dintre voi vă doriți un model care să arate atât de bine și poza de prezentare nu e chiar una reușită. În general, nu prea veți găsi multe poze sau prezentări cu aparatele acestui brand deoarece sunt disponibile pentru o perioadă scurtă și le găsiți în alte țări.

Arctic AD6310MT++ e un exemplu foarte bun că și frigiderele accesibile pot oferi un volum generos, un design elegant și fiabilitate. Majoritatea clienților au opinii pozitive despre acest brand și veți observa că oferă chiar și alte tipuri de aparate, însă nu poți mulțumi pe toți.

Te-ar mai putea interesa