Arctic AD6310++, frigider cu două uși și volum de 306 litri

Frigiderul Arctic AD6310++ face parte din cea mai recentă generație de aparate frigorifice de la acest brand și merită încercat dacă nu aveți altul cu o eficiență energetică așa de bună. Nu văd de ce v-ar interesa un model mai mare, pentru că și așa puteți pune o mulțime de alimente la interior. Arată destul de bine cu acest tip de finisaj – alb lucios, iar mânerele sunt integrate pentru un design mai simplu. Chiar și congelatorul are suporturi pentru înghețată sau alimente de dimensiuni reduse.

Sunt destul de multe variante care merită luate în calcul deoarece sunt accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».Arctic AD6310

E un model mai mare, motiv pentru care are și două uși. Variantele mai mici oferă un congelator la frigider dar care nu e foarte performant și nu e compartimentat. Din acel volum total de 306 litri, frigiderul are undeva la 237 litri, deci e destul spațiu pentru orice doar că are și un compartiment dedicat legumelor și fructelor.

Consumul nu mi se pare a fi mare pentru un așa volum – 208 kWh pe an. E loc de mai bine, dar nu în acest buget. Dacă vreți un model cu uși pe inox, atunci trebuie să luați în calcul un buget mai mare. Frigiderele premium oferă și sistem de răcire diferite, poate chiar și interior iluminat mai bine. Congelatorul nu ar trebui neglijat deoarece e destul de încăpător deoarece nu e compartimentat. Capacitatea sa de congelare pe zi e de 3.5 kg și e bine să nu o depășiți dacă alimentele nu au fost deja congelate.

Arată bine chiar dacă e vorba de un design simplu, iar acesta nu ocupă mult spațiu pentru că are o lățime și adâncime de circa 60 cm. Ca și accesorii are următoarele: suport pentru ouă și tavă pentru gheață.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe aparate frigorifice oferite de acest brand și care nu ar trebui neglijate, în special că au un preț destul de competitiv. Pe rafturi pot fi puse orice vase, chiar și de dimensiuni generoase pentru că sunt din sticlă securizată.

Arctic AD6310++ oferă posibilitatea inversării balamalelor, adică are uși reversibile, iar panoul de control e destul de ușor de folosit.

Te-ar mai putea interesa