Arctic AD60310M30MT, frigider argintiu cu două uşi

Arctic AD60310M30MT e un aparat electrocasnic de tipul frigider cu două uşi. Eficienţa energetică e A+ (cu un consum energetic anual de 265 kWh) în condiţiile în care volumul net e de 306 litri.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern, durabil, eficient şi sigur. Din poza de alături se poate vedea că e un aparat de culoare argintie şi că mânerele sunt unele integrate.

Păreri pro şi contra

Temperatura frigorificului Arctic AD60310M30MT e una ajustabilă prin intermediul unui termostat.
E un aparat flexibil deoarece are uşi reversibile, Mix Zone şi XXL Bottle. Caracteristica de uşi reversibile presupune că acestea se pot monta pe ce parte doriţi. Mix Zone înseamnă că rafturile sunt ajustabile, iar XXL Bottle presupune existenţa e uşă a unui raft pentru sticle mari.
Dacă vreţi să ştiţi detalii referitoare la siguranţa produsului atunci trebuie ştiut că are rafturi din sticlă rezistentă (rafturi safety glass), e realizat din materiale neinflamabile şi vine cu certificare TUV.
În frigiderul propriu-zis are compartiment Garden Fresh pentru legume şi fructe, iar în congelator are dotarea numită Fast Freeze Zone.
Partea de congelator are un volum de 69 litri, dezgheţarea fiind manuală. Congelatorul are două compartimente cu o capacitate de îngheţ de 4kg pe zi.
Nu are dispenser de apă sau gheaţă, dar în schimb are ca accesorii o tavă pentru cuburi de gheaţă şi suport de ouă.
În cazul în care sunteţi preocupaţi de dimensiunile acestuia atunci rebuie ştiut că acestea sunt de 175x60x59 îxlxa cm. Greutatea fiind de 55 kilograme.

Per ansamblu acest model se va dovedi suficient în cazul în care vă doriţi ceva încăpător, dar nu prea scump. Utilizarea sa nu va fi prea complicată întrucât nu vine cu dotări complicate, fiind un frigider clasic.

Te-ar mai putea interesa