Arctic AD60290M30W, frigider clasa A+ de 278 litri

Arctic AD60290M30W este un frigorific modern de tipul frigider cu două uşi. De la început trebuie să scriu că nu e un model No Frost. În acest sens dezgheţarea compartimentului frigider este automată, iar a congelatorului e manuală.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care are multiple facilităţi precum cea de uşi reversibile. Acest lucru presupune că uşile pot fi montate pe ce parte vă e mai uşor să le deschideţi.


Păreri pro şi contra

Modelul Arctic AD60290M30W e un aparat modern prin funcţii cât şi certificări. În acest sens are certificare TUV, adică de la un organism de certificare din Germania.
Materialele din care e construit aparatul sunt unele neinflamabile aşa încât să ofere o siguranţă sporită.
Partea de frigider are un volum net de 209 litri, iar congelatorul re un volum net de 69 litri. În acest fel aparatul e numai bun pentru o familie cu 3-4 membri.
Capacitatea de îngheţ a congelatorului e de 4kg/24 ore. Compartimentul congelator oferă opţiuni multiple de congelare (chiar şi congelare rapidă).
Are clasa A+ de eficienţă energetică cu un consum de 255 kWh pe an. Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie ştiut că aparatul are o autonomie de funcţionare fără curent de 19 ore.
Nu e un aparat gălăgios întrucât nivelul de zgomot e de 38 decibeli.
E un aparat cu dimensiuni modice deoarece are 162x59x59 îxlxa cm. Nici greutatea nu e una mare deoarece e de 48kg.

Per ansamblu acest model e unul numai bun dacă vă interesează ceva accesibil ca preţ şi care să nu ocupe mult loc. Ca utilizare e una aparat simplu de utilizat şi nu vă va da bătăi de cap.
Despre brandul Arctic trebuie spus că e unul românesc şi mai nou este înfrăţit cu Beko deoarece a fost cumpărat de proprietarii acestuia.