Arctic AD60290M30W, frigider clasa A+ de 278 litri

Arctic AD60290M30W este un frigorific modern de tipul frigider cu două uşi. De la început trebuie să scriu că nu e un model No Frost. În acest sens dezgheţarea compartimentului frigider este automată, iar a congelatorului e manuală.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care are multiple facilităţi precum cea de uşi reversibile. Acest lucru presupune că uşile pot fi montate pe ce parte vă e mai uşor să le deschideţi.


Păreri pro şi contra

Modelul Arctic AD60290M30W e un aparat modern prin funcţii cât şi certificări. În acest sens are certificare TUV, adică de la un organism de certificare din Germania.
Materialele din care e construit aparatul sunt unele neinflamabile aşa încât să ofere o siguranţă sporită.
Partea de frigider are un volum net de 209 litri, iar congelatorul re un volum net de 69 litri. În acest fel aparatul e numai bun pentru o familie cu 3-4 membri.
Capacitatea de îngheţ a congelatorului e de 4kg/24 ore. Compartimentul congelator oferă opţiuni multiple de congelare (chiar şi congelare rapidă).
Are clasa A+ de eficienţă energetică cu un consum de 255 kWh pe an. Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie ştiut că aparatul are o autonomie de funcţionare fără curent de 19 ore.
Nu e un aparat gălăgios întrucât nivelul de zgomot e de 38 decibeli.
E un aparat cu dimensiuni modice deoarece are 162x59x59 îxlxa cm. Nici greutatea nu e una mare deoarece e de 48kg.

Per ansamblu acest model e unul numai bun dacă vă interesează ceva accesibil ca preţ şi care să nu ocupe mult loc. Ca utilizare e una aparat simplu de utilizat şi nu vă va da bătăi de cap.
Despre brandul Arctic trebuie spus că e unul românesc şi mai nou este înfrăţit cu Beko deoarece a fost cumpărat de proprietarii acestuia.

Te-ar mai putea interesa