Arctic AD60290+, frigider clasa A+ cu două uși

Arctic AD60290+ e un frigider cu două uși adresat persoanelor care nu au un spațiu prea înalt pentru poziționarea sa. Are o înălțime de 162cm, dar nu se face rabat de la capacitate de depozitare întrucât are un volum net de 278 litri.
Consumul energetic e unul scăzut deoarece vorbim despre clasa A+ de eficiență energetică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul foarte fiabil. Acest lucru se datorează faptului că are garanție 5 ani și că vine de la un brand de renume – Arctic. Cred că și de la distanță se poate vedea că e ceva mai mic. Acest lucru vă ajută să plasați diferite lucruri pe el.


Caracteristici

Modelul acesta e unul dotat cu un volum total de 278 litri care e și net. Partea de frigider are 209 litri, iar cea de congelator are 69.
Consumul de curent e unul foarte mic de 255 kWh an, iar din această cauză are clasa A+ de eficiență energetică.
Nu are No Frost, însă partea de frigider se dezgheață automat, iar congelatorul se dezgheață manual.
Mânerele sunt unele integrate, iar ușile sunt reversibile. Acest ultim lucru înseamnă că aparatul e unul care poate fi poziționat oriunde întrucât ușile se pot regla după bunul plac.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine cu o autonomie ridicată (poate ține la rece alimentele până la 19 ore), are un nivel de zgomot scăzut și are un preț scăzut.
Contra achiziției ar fi că nu are No Frost și Multiflow. Prezența acestor două caracteristici ar fi crescut prețul aparatului destul de mult.

De final

Modelul acesta se adresează persoanelor interesate de un aparat care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente cu un consum mic de resurse (aici mă refer la consum de curent).
Despre brandul Arctic cred că știți că e unul românesc, iar acum aparține celora care dețin Beko. Între aceste două branduri e o diferență în sensul că primul e comercializat în Balcani, iar al doilea la nivel de continent.

Te-ar mai putea interesa