Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Arctic AD54280MT+, frigider cu sertar Garden Fresh

Frigiderele cu 2 uși sunt cele mai numeroase pentru că sunt și foarte căutate deoarece au congelator în partea de sus. Arctic AD54280MT+ e o variantă standard cu design argintiu și care costă foarte puțin pentru ce oferă. Compartimentul special pentru fructe și legume e numit de producător Garden Fresh, iar la alte branduri poate avea o altă denumire. Clasa energetică e A+ la acesta dar și la multe alte modele noi apărute.

Capacitatea acestui aparat frigorific e una destul de mare și se vede din poze, însă rafturile nu sunt atât de mari pentru că aparatul are o lățime de 54 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Avem un singur raft în congelator care poate fi îndepărtat dacă considerați că deranjează, pe când la combine sunt sertare. Când căutați un astfel de aparat pentru bucătărie apare acea întrebare: combină sau frigider? Ei bine, frigiderul nu e foarte înalt și toți membri familiei pot ajunge la alimente. La congelator nu trebuie să umble copiii deoarece sunt alimentele congelate care le folosiți pentru gătit.

E realizat din materiale neinflamabile și de calitate superioară, iar exteriorul chiar atrage atenție datorită culorii. Sunt incluse suportul pentru ouă dar și tava pentru gheață, accesorii care nu lipsesc de la aparatele frigorifice.

Păreri pro și contra

Aparatul e destul de silențios și mai că nici nu-i veți simți prezența în bucătărie, oferă o autonomie mare fără curent, consumă foarte puțină energie, interior bine iluminat pentru că are tehnologie Eco LED și multe altele. Sunt multe motive pentru care merită să alegeți acest aparat și veți vedea că nu sunt multe branduri competitive. Nu ocupă mult spațiu și rafturile de pe uși sunt utile dacă țineți la rece recipiente mici sau sticle.

Arctic AD54280MT+ oferă un interior bine organizat cu rafturi din sticlă securizată și suport pe ușă pentru sticle mari. În cadrul unei promoții cu durată limitată, puteți avea aparatul cu o garanție de 5 ani. Nici nu cred că ar fi fost nevoie deoarece e vorba de un brand experimentat și de un aparat fiabil.