Arctic AD54280M30W, frigorific clasa A+ de 250 litri

Arctic AD54280M30W e un frigorific de 250 litri cu clasa A+ care are un consum energetic de 235 kWh pe an. De la început trebuie să precizez că e un aparat de bază fără No Frost, dar care are dezgheţare automată la frigider şi manuală la congelator.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine cu suficientă capacitate de stocare a diverselor tipuri de alimente.


Păreri pro şi contra

Modelul Arctic AD54280M30W e unul cu uşi reversibile, adică acestea se pot monta pe ce parte doriţi (stânga sau dreapta).
Nivelul de zgomot e mai mic decât la alte modele similare deoarece de 38 decibeli. În felul acesta nu va deranja atunci când vreţi să vă odihniţi.
Pe lângă faptul că are consum scăzut de curent are şi autonomie de funcţionare fără curent de 16 ore. Astfel, în acest interval alimentele nu se vor strica. Lucrul acesta e foarte util deoarece în ţara noastră sunt foarte frecvente întreruperile de curent.
Dimensiunile sunt unele bune de 166x54x57 îxlxa cm, iar greutatea e una de 46kg.
Compartimentarea e una bună, frigiderul propriu-zis având 204 litri împărţiţi de 3 rafturi şi tot atâtea rafturi pe uşă. Congelatorul e unul cu capacitate de 46 litri care vine cu două compartimente şi capacitate de congelare de 2,25kg la 24 ore. Compartimentul congelator oferă opţiuni multiple de congelare (chiar şi congelare rapidă).
Pentru legume şi fructe are un compartiment spaţios numit Garden Fresh.

Dacă vreţi ceva mai mic atunci ca alternativă v-aş putea recomanda modelul acesta de la Heinner.  E mai ieftin deoarece are o capacitate inferioară de 200 şi ceva de litri.
Producătorul Arctic e unul românesc cu o îndelungă istorie şi aparate de calitate superioară. Cine a avut vreodată un produs Arctic ştie cât de bune sunt aparatele lor şi că au o durabilitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa