Arctic AD54240M30W, frigider alb cu două uși

Frigiderul din imaginea de jos se numește Arctic AD54240M30W și este un model destul de apreciat deoarece oferă un raport preț/calitate decent. Aparatul frigorific prezentat are o lățime de numai 54 cm și alte variante cu volum mai mare pot avea o lățime chiar și de 70-80 cm. Bineînțeles, mulți utilizatori vor o soluție de buget care să ofere exact ce aveți nevoie fără prea multe tehnologii. Sunt puține aparate frigorifice care oferă un volum de 223 litri în acest buget și calitatea este una superioară.

Arată bine complet alb și cu mânere orizontale (integrate), iar interiorul e destul de bine iluminat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un aparat frigorific cu două uși oferă un congelator destul de încăpător și o capacitate totală satisfăcătoare. Culoarea este importantă atunci când mai aveți și alte parate în bucătărie și nu sunt incorporabile. Frigiderul propriu-zis are o capacitate de 177 litri și în partea inferioară avem un compartiment special numit Garden Fresh.

Sunt prezente 3 rafturi și tot atâtea suporturi pe ușă, iar acestea pot fi ajustate în funcție de ce vreți să puneți la interior. Rafturile sunt realizată din sticlă securizată pentru ca lumina să ajungă în fiecare colț al aparatului și curățarea lor e mai ușoară.

Păreri pro și contra

Vedem o autonomie fără curent generoasă, un compartiment mare pentru fructe/legume, un congelator voluminos cu capacitate de înghețare modestă (4kg pe zi), eficiență A+, are uși reversibile, iluminare LED la interior etc. Poate fi pus pe lângă mobilier sau chiar și în colțul bucătăriei, iar balamalele pot fi mutate pentru că are uși reversibile. Această caracteristică e tot mai des întâlnită la noile modele indiferent de brand sau preț.

Frigiderul Arctic AD54240M30W este unul silențios, elegant și accesibil, iar prețul îl recomandă. Cele mai multe aparate Arctic sunt soluții competitive, dar mai sunt și alte branduri care le puteți lua în calcul (exemplu: Beko). O combină frigorifică costă mai mult și poate nu vă place să aveți un congelator în partea de jos, compartimentat și atât de generos. Un frigider mare este mai folositor plus că puteți profita de anumite promoții.

Te-ar mai putea interesa