Arctic AD54240+, frigider mic de 223 litri

Pentru cei interesați de un frigider mai mic care să nu ocupe mult loc, dar care să vină cu clasa A+ și o înălțime de de 145.8 cm recomand modelul de față, adică Arctic AD54240+.
Se adresează celora care nu intenționează să pună prea multă mâncare la păstrat deoarece probabil că mănâncă în oraș ori la lucru.
Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care e și funcțional. Printre dotările sale de top se numără ușile reversibile precum și garnitura antibacteriană.

Arctic AD54240

Avantaje

Consumul de curent e unul foarte mic mulțumită clasei A+ de eficiență energetică și volumului nu prea mare. Per an consumă 226 kWh, deci foarte puțin.
Dacă se întrerupe curentul atunci poate funcționa fără curent undeva la 16 ore. Asta e o autonomie destul de bună.
Compartimentarea e una realizată bine, chiar dacă are o înălțime redusă. Mai exact are frigider cu 4 rafturi din sticlă, iar la ușă are 3 suporturi de sticlă (acestea sunt unele ajustabile). Congelatorul e unul cu 2 compartimente și cu o capacitate de congelare de 4 kilograme la 24 de ore.
La ușa frigiderului avem și un raft pentru sticle mari, acesta fiind numit XXL Bottle.
Partea de frigider e una dotată cu compartiment Garden Fresh care reprezintă un loc spațios pentru legume și fructe.
La interior nu se produc mirosuri neplăcute deoarece Arctic AD54240+ vine cu garnitură antibacteriană. Aceasta are rolul de a proteja frigiderul împotriva bacteriilor și a mucegaiului, deci implicit și împotriva mirosurilor.

Dezavantaje

Nu are No Frost deoarece frigiderul se dezgheață automat, iar congelatorul manual.

Concluzie

Dacă ești interesat de un frigorific cu o înălțime redusă așa încât să încapă în spații înguste îți recomand modelu acesta.
Vine de la un brand cunoscut, mai exact de la Arctic care e un brand fost românesc, acum fiind deținut de aceeași care dețin și Beko, adică niște turci. Brandul de față e comercializat la nivel de Balcani, iar Beko la nivel de continent.
Dacă sunteți interesați de o alternativă atunci vă recomand modelul AK54240S+ care e unul destul de bun având aproximativ aceleași caracteristici, doar că are o înălțime de 152 cm.

Te-ar mai putea interesa