Arctic AD 326S+

Cei de la Arctic sunt cunoscuţi pentru frigiderele remarcabile care le realizează, iar modelul de frigider Arctic AD 326S+ e unul nou care are o garanţie de 3 ani şi un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Dacă garanţia ţi se pare mică atunci o poţi mări la 5 ani contra unei sume de 149 lei care nu e deloc mare, în opinia mea. Nu e tocmai un frigider premium chiar dacă e de culoare gri-argintiu (culoare pe care o au în general electrocasnicele premium), dar e foarte bun şi o să vedeţi că în timp se va dovedi foarte fiabil deoarece electrocasnicele Arctic ţin decenii… fără exagerare.

Poze

Se poate vedea că exteriorul lui Arctic AD 326S+ arată foarte bine şi mânerele sunt de 5 stele. La interior e bine compartimentat, congelatorul fiind situat superior, iar frigiderul propriu-zis e în partea de jos. Frigiderul are 4 rafturi, iar congelatorul are un compartiment.

Exteriorul
Interiorul

Specificaţii tehnice

AD326S+ e un aparat frigorific de tip frigider cu două uşi şi din păcate nu e dotat cu No Frost ceea ce înseamnă că figiderul se dezgheaţă automat, iar congelatorul trebuie decongelat manual din când în când (o dată sau de două ori pe an).
Volumul e unul mare fiind de 310 litri şi e împărţit în două părţi inegale de 237 litri care reprezintă volumul net al frigiderului propriu-zis şi 73 litri care e volumul congelatorului.

Păreri pro şi contra

Cu AD 326S+ nu trebuie să fiţi preocupaţi de consumul de curent şi facturi mari deoarece are clasa energetică A+ pentru că într-un an consumă maxim 255 kWh. Ca orice alt aparat frigorific şi acesta are o autonomie mare de circa 20 de ore care presupune că dacă se ia curentul atunci alimentele vor fi păstrate la rece şi nu se vor altera.
Din nefericire nu are No Frost – un sistem care presupune că nu se realizează gheaţă şi astfel nu e nevoie de o decongelare manuală a congelatorului, dar dacă avea această caracteristică atunci preţul era simţitor mai mare.

Concluzie

Arctic AD326S+ e un frigider nou care e care restul frigiderelor Arctic adică foarte bun. Acest tip de electrocasnice de la acest brand românesc e cunoscut ca fiind foarte fiabil şi cu adevărat de îndelungă folosinţă. E uşor de utilizat însă nu cred că ar strica să aruncaţi un ochi şi asupra manualului de utilizare deoarece poate învăţaţi ceva nou.

Te-ar mai putea interesa