Arctic AD 326+

Frigiderul Arctic AD 326+ e unul din recomandările mele și spun asta deoarece e accesibil și are eficiență energetică A+. Deci nu puteți avea pretenția la un filtru antibacterian sau dispecer pentru gheață/apă. Trebuie să adaug că are un volum de 310 litri, 2 uși și clasa A+. Nu veți avea probleme cu frigiderul propriu-zis deoarece e spațios și are suficiente rafturi. Cât despre congelator, pot spune că decent dar tot nu se poate compara cu cel al unei combine frigorifice. Dar și AD 285+ pare a fi o alegere bună însă mai mică și deci accesibilă. Dacă v-ați decis să-l achiziționați, aveți nevoie de un buget modest și nu de unul prea mare, deoarece AD 326+ are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Are o capacitate netă de 310 litri care e împărțită astfel: 237 litri pentru frigider și 73 de litri pentru congelator. Clasa de eficiență energetică A+ e foarte importantă atunci când alegeți un aparat frigorific sau oricare alt aparat, deoarece consumul aparatului e mai mic decât consumul celor cu clasa A. În cazul acestui model e vorba de 255 kW la an. Frigiderul vine cu patru rafturi ajustabile din sârmă, compartimente speciale pentru brânzeturi și fructe/legume. Congelatorul său are o capacitate de congelare foarte bună pentru dimensiunile sale – 4kg la 24 de ore. Acesta are doar un compartiment iar sistemul de dezghețare e bineînțeles manual. Iar frigiderul are sistem de dezghețare automat ca și la alte modele.

Se poate observa că are design elegant adică are o culoare argintie și puține linii. Alte caracteristici care v-ar putea interesa ar fi: iluminarea interioară, termostatul reglabil și ușile reversibile. Chiar dacă nu vine cu suport pentru stilă, are suport pentru ouă și tavă pentru gheață. Sticlele pot fi puse chiar și pe ușa frigiderului, ca în poza de mai sus și deci lipsa suportului pentru sticle nu poate fi considerat un minus.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: nu e foarte scump, are un design plăcut, poate concura cu oricare alt model de la concurență, are o autonomie de 19 ore, e voluminos și realizat din materiale de bună calitate.

Minusuri: nu am ce săi reproșez la un așa preț.

Concluzie

Arctic AD 326+ e un aparat frigorific bun care se adresează celor care nu au nevoie de un congelator mare deci nu au nevoie de o combină frigorifică. Dacă nu vi-l permiteți mai există și alte modele de la acest producător care au un volum puțin mai mic și deci și un preț mai accesibil

Un comentariu la „Arctic AD 326+”

  1. Salut am achizitionat acest frigider singura problema e ca face zgomot puternic cand porneste…e normal ?(face zgomot mai puternic ca fost frigider care era foarte vechi)

Lasă un comentariu