Arctic AD 306S+

Un frigider Arctic AD 306S+ ca acesta e unul ideal pentru cei care nu doresc o combină (datorită preţului sau pentru că au o ladă frigorifică mare) şi ar vrea să fie şi elegant. Spre deosebire de o combină, acesta are un congelator mai mic şi deci şi o capacitate de congelare inferioară. Design-ul e destul de reușit și aici fac referire la aspectul argintiu și simplu. Spre deosebire de alte frigidere acesta vine cu două uși deci una pentru fiecare compartiment (congelator și frigider propriu-zis). E un model foarte bun chiar și dacă nu are tehnologia de răcire/dezghețare automată – No Frost. Aceasta o veți găsi doar pe frigidere mai scumpe sau pe combinele frigorifice mai sofisticate. În caz că nu aveți bani să achiziționați un astfel de model, un AFB 155+ ar soluția mai compactă și care vine de la același producător. Pentru acesta aveți nevoie de un buget generos deoarece AD 306S+ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Congelatorul

Specificații tehnice

Arctic AD 306S are două compartimente principale: frigiderul propriu-zis și congelatorul. Aceste două compartimente au un volum total net de 288 litrii. Eficiența energetică A+ se poate vedea și în consumul său anual care e de 248 kWh. După cum vedeți e cu vreo 20% mai mic decât în cazul unui frigider cu eficiență energetică A. Se poate observa și în poza de sus că acesta nu e dotat cu dispecer cu gheață sau cu apă. Doar frigiderul propriu-zis e dotat cu dezghețare automată și are: trei rafturi, trei suporturi pentru ușă, compartiment pentru fructe/legume și un compartiment pentru brânzeturi/unt. Congelatorul are o capacitate de congelare de 4 kilograme la 24 de ore, un singur compartiment și un raft care poate fi așezat mai sus sau mai jos. Caracteristicile speciale ale acestuia ar fi: ușile reversibile, iluminarea inferioară și termostatul reglabil.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: toate accesoriile incluse (suport pentru ouă și tavă pentru gheață), autonomie de 19 ore fără curent (util când rămâneți fără curent și astfel nu se vor dezgheța alimentele din acesta pe o perioadă lungă de timp), voluminos și arată bine.

Minusuri: la un așa preț, nu prea am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest Arctic AD 306S+ e un frigider reușit din multe puncte de vedere în special că nu costă mult, e funcțional și e realizat din materiale calitative. La un așa preț veți găsi câteva alternative însă nu toate arată la fel și acesta e oferit de un producător cunoscut și experimentat în acest domeniu.

Te-ar mai putea interesa