Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Arctic AD 306+, frigider elegant

Dacă sunteți în căutarea unui frigider modest dar nu vă doriți unul prea mic ci doar accesibil, recomandarea mea e un Arctic AD 306+. Din păcate nu sunt mulți producători care să oferă aparate frigorific așa mici, de aceea nici nu veți găsi prea multe alternative la acesta. Dar și așa, ce vreți mai mult? are două uși cu mânere confortabile, 215 litri, finisaje plăcute, clasa A+ și 3 ani garanție. Ar fi o alegere bună și pentru cei care au un buget generos și vor un congelator performant (nu mă refer la cel incorporat ci la unul clasic), adică vor să achiziționeze două produse în loc de unul singur (o combină).

E o alegere inteligentă deoarece veți avea mai mult spațiu pentru congelare, dar și performanțele sunt decente (depind de congelatorul ales). AD 306+ are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Așa arată

Așa arată

Compartimentul special

Compartimentul special

Are un volum net de 288 litri, pe când cel de 300 litri e cel brut. Ca o metodă de marketing, mulți producători afișează doar volumul brut, de aceea e bine să verificați despre ce volum e vorba. E distribuit uniform astfel că frigiderul propriu-zis are 215 litri, iar congelatorul 73 de litri. E destul de mare congelatorul deoarece volumul mediu oferit de congelatoarele combinelor e undeva la 90 litri.

Consumul anual e foarte bun de aceea a primit clasa A+, adică e undeva la 248 kWh. E un consum decent pentru cât oferă și aici mă refer și la volumul său. Având în vedere înălțimea sa e normal că nu vine cu dozatoare pentru gheață ori apă. Atât frigiderul cât și congelatorul au rafturi din sârmă și sunt ajustabile. Însă, frigiderul are suporturi suficiente pe ușă dar și un compartiment special (depozitare de legume/fructe). Capacitatea de congelare e undeva la 4 kg la 24 ore și nu dispune decât de dezghețare manuală.

La capitolul design are uși reversibile, finisaj pe alb, mânere exterioare verticale și iluminare interioară.

Plusuri: consum redus de energie, volum net generos (pe noi nu ne interesează cel brut), ocupă puțin spațiu, congelatorul are propria ușă și mânerele sunt foarte bune.

Minusuri: nimic.

Acest Arctic AD 306+ e un frigider care merită achiziționat deoarece arată bine, e eficient, voluminos și e fiabil. Întradevăr, ar fi arătat mai bine interiorul cu iluminare LED și rafturi din sticlă, însă în acest buget, sunt puține frigidere care oferă astfel de dotări.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu