Arctic AD 276+, frigider 2 uși

Un aparat frigorific ca acest frigider Arctic AD 276+ e recomandarea mea pentru cei ce vor cea bun pentru acei bani deoarece e eficient, elegant și spațios. Mai precis, are un volum net de 263 l, 2 uși și eficiență energetică clasa A+. E ideal pentru cei care nu au nevoie de un congelator spațios deoarece merg des la cumpărături și deci nu trebuie să depoziteze multe alimente. Dacă pe viitor nu mai aveți loc în congelatorul frigiderului, atunci o ladă frigorifică sau un congelator ar rezolva problema. Design-ul său e unul reușit având un finisaj pe alb și două mânere confortabile și argintii. Eficiența energetică e și ea importantă deoarece presupune un consum mai redus comparativ cu cel al modelelor mai vechi. AD 276+ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Compartimentul special

Specificații tehnice

Volumul său net e unul satisfăcător pentru cât costă – 263 litri. Însă frigiderul primește 190 litri iar congelatorul 73 litri. Deci e împărțit destul de bine și pentru mine acel congelator e suficient de mare. Clasa A+ oglindește consumul frigiderului, care ajunge la 240 kWh anual. Deci e același ca și la restul modelelor de anul acesta și cu siguranță v-ați gândit că e momentul să renunțați la vechiul frigider. Chiar dacă nu are dispecer pentru apă, veți găsi un suport pe ușă unde puteți pune sticle cu apă. Frigiderul propriu-zis are trei rafturi din sârmă, compartiment pentru legume/fructe, dar nu și unul pentru brânzeturi. Lipsa sistemului No Frost presupune că sistemul de dezghețare al congelatorului e unul manual, deci obișnuit. Nu ar avea rost să vă gândiți la un astfel de sistem de răcire deoarece e foarte scump.

Congelatorul său e unul destul de performant deoarece poate congela 4 kilograme de alimente la 24 de ore. Alte caracteristici ale sale sunt: ușile reversibile, termostatul reglabil și iluminarea interioară. Ocupă doar un spațiu de 60 cu 60 cm, deci cât un aparat similar. Alături de acest Arctic AD 276+ primiți: un suport pentru ouă, un suport pentru sticle și o tavă pentru gheață.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: nivelul de zgomot nu depășește 40 dB, e accesibil, arată bine, mânerele sunt confortabile, toate accesoriile necesare sunt incluse și e eficient.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Arctic AD 276+ e recomandarea mea în acest buget deoarece nu veți găsi ceva mai bun în special că acesta e oferit de un producător foarte experimentat. Pot spune că acesta excelează la toate capitolele dar ar fi fost interesant dacă venea și cu finisaj pe inox.

Te-ar mai putea interesa