Arctic AD 255+

Acest frigider Arctic AD 255+ e unul destul de elegant cu două mânere argintii, dar din păcate nu are un finisaj din inox. Are două uşi, una a frigiderului propriu-zis şi alta a congelatorului. Spre deosebire de modelul AD 255, acesta are un congelator puţin mai voluminos şi eficienţă energetică A+. O alternativă mai mică şi care e oferită de acelaşi producător e FB 125. Deci consumul acestuia va fi destul de mic, mai precis cu vreo 60 kwh/an spre deosebire de cel cu eficienţă A. Cu ajutorul acestor două avantaje, cred că veţi alege modelul potrivit pentru voi. Un astfel de frigider numit AD 255+ vine fără sistemul No Frost care era ideal pentru depozitarea de legume şi fructe pe perioadă lungă în acesta. Acest sistem e cunoscut şi sub numele de dezgheţare automată şi deci nu permite acumularea de gheaţă. Nu ştiu dacă există frigidere cu acest No Frost, dar cu siguranţă sunt multe combine frigo cu acesta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Acest electrocasnic are un volum net total de 230 de litrii din care frigiderul propriu-zis are 179 litri iar congelatorul 51 litri, deci puteţi introduce o mulţime de alimente în acesta. Consumul anual al acestui model e de 229 kWh şi se datorează clasei de eficienţă energetică A+. Acesta nu beneficiază de dispencer apă sau gheaţă. Deci e un model foarte simplu, care are şi congelator pentru depozitarea diverselor alimente.

Frigiderul propriu-zis are sistem de dezgheţare automat, trei rafturi ajustabile, trei suporturi pe uşă şi două compartimente pentru unt/brânzeturi şi legume/fructe. Congelatorul are dezgheţare manuală, un singur compartiment pe două nivele şi capacitate de congelare de 3.5 kilograme la 24 de ore. Caracteristicile speciale ale acestui frigider ar fi: iluminarea inferioară, termostatul reglabil, suportul pentru ouă, tava pentru gheaţă şi agentul de răcire R600a. E interesant faptul că are o autonomie de circa 12 ore în caz că se ia curentul sau dacă doriţi să dezgheţaţi congelatorul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e destul de ieftin, e compact, are multe rafturi şi compartimente, consum destul de bun – A+, autonomie mare când nu e alimentat la curent, arată bine, nu ocupă mult loc şi are o capacitate mare.

Minusuri: nu are sistemul numit No Frost care-l găsim la combinele frigo.

Concluzie

Un frigider Arctic AD 255+ e numai bun pentru cei mai puţin pretenţioşi, pentru studenţi sau pentru persoanele care nu au un buget prea mare. Oricum, faţă de modelul AD 255+, acesta e mai eficient în ceea ce priveşte consumul de curent iar diferenţa de preţ e nesemnificativă.

Te-ar mai putea interesa