Arctic ACM5611DTL, aragaz cu cel mai bun raport calitate/preț

Un aragaz best buy care am ales să-l recomand este acest Arctic ACM5611DTL, deoarece este o variantă mixtă cu plită pe gaz și cuptorul este unul electric. Îmi place această combinație deoarece mâncarea va fi gătită excelent, iar plita își menține un randament bun. Sunt puține aragazuri mixte în acest preț, însă nu se poate compara cu unul de top care are mai multe dotări și dimensiuni diferite (lățime de 60 cm).

Arată bine și se vede din imaginea pusă jos, iar panoul de control e unul cu numeroase butoane rotative. În partea central-stângă avem butoanele plitei, iar în partea din dreapta avem butoane pentru selectarea programului dorit, timpului necesar și a temperaturii de încălzire. Bineînțeles, nu trebuie uitată aprinderea electrică care nu e integrată ci e un buton dedicat de dimensiuni reduse. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacul aragazului e unul metalic și alte modele oferă unul din sticlă, însă poate că nici nu-l doriți pentru că aveți gresie pe perete. Dotările sunt bune și iluminare interioară a cuptorului vă oferă posibilitatea să vedeți preparatul fără a mai deschide ușa. Prețurile sunt destul de justificate, astfel că un model mai scump va oferi ceva mai mult, însă aragazul de sus e diferit și datorită prețului concurează cu cele pe gaz.

Păreri pro și contra

Poate fi conectat la butelie însă trebuie schimbate acele duze și numai plita e pe gaz, deci e bine să aveți o priză în apropiere. E mai bine să aveți un cuptor electric deoarece coace mai bine decât unul pe gaz. Cuptorul de 60 litri e de ajuns, adică nu e nevoie să fie mai mare și se poate găti orice cu el. Timerul e foarte util pentru că nu mai trebuie să stați lângă aragaz, voi puteți să vedeți în continuare serialul sau emisiune preferată.

Arctic ACM5611DTL impresionează în acest buget și nu ar trebui să discutăm ce nu oferă pentru că nu prea există concurență în acest buget. Plitele pe gaz oferă un randament bun, astfel că mâncare are un gust bun și va fi gătită rapid.

Te-ar mai putea interesa