Arctic AC54210M30W, congelator mare cu congelare rapidă

Arctic AC54210M30W este unul dintre cele mai apreciate congelatoare mari de la acest brand deoarece oferă performanțe superioară la un preț atractiv. Bineînțeles, volumul joacă un rol foarte important că doar nu luați un aparat doar ca să fie acolo. Indiferent că e mic sau mare, spațiu ocupat pare să fie cam același și doar la alte aparate frigorifice poate afecta spațiul disponibil (lăzi). Cu toții ne dorim aparate cât mai compacte, eficiente și accesibile, dar nu cele mai ieftine model de pe piață sunt alegerea corectă, ci cele din segmentul mijlociu, adică care nu sunt nici prea ieftine dar nici prea scumpe.

Modelul de mai jos este recomandarea mea dacă vreți un congelator de 2 ori mai mare decât cel al combinei sau chiar de 3 ori mai mare decât al frigiderului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă e mare – 168 litri, pentru instalare are nevoie de un spațiu de 60 cu 60 cm. Din poza de sus se poate observa că interiorul e compartimentat și compartimentele sunt cam identice ca mărime. Consumul de energie e scăzut și la variantele mai mari de la anumiți producători pot avea chiar și No Frost, dar nu e cazul aici deoarece nu e chiar așa de mare. Capacitatea de congelare e foarte bună – 8 kg la 24 de ore, și pot spune că e la fel de bună ca și la unele lăzi frigorifice.

Are funcțiile standard adică le are pe cele necesare, la care se adaugă câteva funcții speciale. Acea funcție de congelare rapidă pentru o conservare mai bună a alimentelor. Are și un sertar Freeze XXl Zone pentru păstrarea mai bună a alimentelor congelate.

Plusuri: volum generos, fiabilitate ridicată, ușor de folosit, funcție congelare rapidă, ușă reversibilă.
Minusuri: nu sunt.

Arctic AC54210M30W este o alegere destul de bună dacă nu vă interesează cel mai mare congelator de pe piață ori cu finisaj pe inox. Acest aparat nu va fi folosit tot anul, ci doar când trebuie să congelați mai mult, dar depinde și câte congelatoare aveți (poate aveți unul incorporat de la frigider sau combină).

Te-ar mai putea interesa