Arctic AC54210M+, congelator clasic de 135 cm

Congelatorul din imagine are o singură ușă, iar mânerul e unul integrat, de aceea nu e vizibil. E vorba de Arctic AC54210M+ care nu e foarte înalt după cum am și menționat în titlu, iar cele 6 sertare vor fi utile pentru a conserva numeroase alimente proaspete sau congelate. Brandul spune totul, adică e vorba de Arctic care a oferit de ceva timp soluții foarte bune pentru locuință. Prețul e unul convenabil și poate că aparatul nu va fi folosit chiar tot anul, ci doar când combina nu mai face față, deci va fi destul de convenabil.

Discutăm e o variantă clasică și nu de una incorporabilă, motiv pentru care poate fi pus oriunde, însă nu cred că îl veți pune în bucătărie ci mai degrabă într-o debara. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Capacitatea aparatului e undeva la 168 litri care e împărțită pe acele compartimente/sertare care se văd în imagine. Eficiența energetică e foarte bună la noua generație și la cel de jos e A+, care e satisfăcătoare. Chiar și autonomia fără curent e una mare – 15 ore, astfel că în cazul unei pene de curent, alimentele sunt păstrate foarte bine. Panoul de control e dotat cu LED-uri și e chiar ușor de folosit, având funcțiile clasice. Aspectul exterior e simplu și elegant pe culoarea albă, însă dacă nu vine pus într-un hol sau bucătărie, parcă acest aspect nu e atât de relevant.

Păreri pro și contra

Lățimea sa e de numai 54 cm motiv pentru care avem niște sertare mari și par să fie de aceleași dimensiuni. Alte congelatoare oferă sertare de dimensiuni variabile, pentru că anumite alimente ocupă mai mult sau mai puțin spațiu. Aparatul prezintă un sistem de ușă reversibilă pentru a pute fi instalat în orice colț al camerei pentru a economi spațiu.

Sunt destule motive pentru a-l alege: congelează bine, consumă puțin, e silențios, raport calitate/preț bun și arată bine. Arctic AC54210M+ are două sertare pentru congelare rapidă și în acelea punem alimentele proaspete. Congelarea rapidă e foarte importantă pentru o conservare mai bun, iar capacitatea pe zi nu trebuie depășită – 9 kg.

Lasă un comentariu