Arctic AC256+, congelator de 215 litri

Congelatorul Arctic AC256+ e o alegere bună pentru cei care cumpără rar și mult. Deci au nevoie de o capacitate de congelare bună și nu orice frigider sau combină poate oferi performanțe mari, de aceea congelatoarele clasice ori lăzile frigorifice pot fi alegerea perfectă. Arată destul de simplu la exterior și e normal să fie așa. Ușa congelatorului se deschide ușor datorită mânerului cu formă ergonomică. Capacitatea de încărcare e mare, iar un număr mare de compartimente e binevenit. O ladă frigorifică e o alegere la fel de bună deoarece în același preț, oferă un volum ceva mai mare și o capacitate de congelare mare. Dezavantajul unei lăzi frigorifice e acela că ocupă mult spațiu (are o formă orizontală).

Prețul său e destul de bun pentru caracteristicile sale generale. Nu veți găsi modele în acest buget cu tehnologii prea avansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Acest model nu are un sistem de răcire No Frost și nu puteți avea astfel de pretenții în acest buget. Un congelator cu No Frost e cu cel puțin de 400 lei mai scump. Mai există și combine frigorifice cu congelator pe jumătate, dar poate aveți deja una și e nevoie doar de un aparat mai bun pentru congelare. Volumul net e cel real și în cazul acestui model e de 215 litri. Acesta e împărțit pe acele compartimente/sertare. O ladă frigorifică are doar un singur compartimente (are coșuri).

Eficiența energetică e A+, deci consumul de energie pentru o astfel de capacitate e redus – 257 kWh pe an. Nu are dozatoare de apă sau gheață cum puteți găsi la combine sau frigidere, dar puteți pune tava cu gheață în acesta dacă vă doriți niște cuburi cu gheață pentru o băutură răcoritoare.

Are 6 compartimente sau mai bine zis, are 6 sertare în care puteți pune ce doriți. Dezghețarea sa se face manual iar dacă avea No Frost, era automată iar formarea de gheață e redusă. Nu are un compartiment de tip BigBox (acel compartiment speciale e mult mai mare decât unul obișnuit).Capacitate de congelare (kg/24 h):14Compatiment mare (Big Box):Nu

Pe partea de design are: finisaj alb, mâner vertical, deschidere spre dreapta etc.

Plusuri: congelare rapidă, ușor de folosit, ocupă puțin spațiu,  poate congela cantități mari, puteți sorta ușor alimentele și fiabilitatea.
Minusuri: nu sunt.

Arctic AC256+ e un aparat frigorific bun pentru congelarea unei cantități mari de alimente/legume, totuși nu e singurul model de la acest brand care îl puteți lua în considerare. Prețul e similar cu cel al unui frigider cu capacitate identică, doar că acel frigider nu are un congelator prea spațios.

Te-ar mai putea interesa