Arctic AC215+, congelator A+

Acest congelator Arctic AC215+ e unul dintre cele mai eficiente aparate frigorifice de pe piață deoarece poate congela o capacitate mare de alimente. Un astfel de congelator se adresează celor care fac provizii deoarece nu au timp să facă prea des cumpărături. Mai precis, are un volum de 216 l, 6 sertare, eficiență clasa A+ și are o înălțime de 136 cm.  Poate fi util pentru cei care nu și-au permis la timpul respectiv o combină, ci doar un frigider. Iar după cum bine știți frigiderele au congelatoare mici. Datorită celor 6 sertare, alimentele pot fi sortate ușor, nu cum se întâmplă la o ladă frigorifică. Prețul unui astfel de congelator nu e chiar de neglijat, însă e o investiție și deci merită fiecare leu. AC215+ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Închis
Deschis

Arctic AC215+ are sistem de răcire obișnuit și nu puteți avea pretenții la un astfel de preț la No Frost sau dozator pentru gheață. Cred că cele mai importante caracteristici ale sale sunt volumul și eficiența energetică. Adică cei 162 de litri nu pot fi găsiți la orice aparat frigorific în special dacă e vorba de congelator. Spun asta pentru că o combină nu vine cu un congelator cu 6 sertare, ci cu 3 sau 4 sertare. Eficiența energetică A+ e foarte importantă la electrocasnicele mari deoarece sunt voluminoase iar consumul e pe măsură. Doar că acesta are un consum anual de numai 226 kWh. Chiar dacă faceți rar cumpărături, congelatorul poate congela 9 kilograme de alimente sau legume pe zi.

Alte dotări ale sale sunt: afișajul LED, ușile care sunt ireversibile (se deschid standard spre dreapta), super-congelare (o funcție tipică pentru astfel de aparate frigorifice) și primiți și o tavă pentru gheață (în caz că duceți lipsa unui dozator de gheață). Autonomia acestuia e de 15 ore și deci poate funcția fără curent pentru o perioadă îndelungată de timp.

Plusuri: are consum modic de energie pentru cât poate congela, volum satisfăcător, raport eficiență/preț foarte bun, realizat din materiale de calitate superioară și fiabilitate.

Minusuri: nimic.

Acest Arctic AC215+ nu trebuie să vă lipsească din locuință dacă nu mai aveți unde să puneți alimentele, adică frigiderul sau combina nu mai fac față. Poate fi ideal chiar și pentru magazine, restaurante etc. deoarece ocupă puțin spațiu și nu costă mult. Dacă nu aveți nici un aparat frigorific, atunci recomand acest congelator alături de un frigider sau o combină (în caz că vă permiteți).

Te-ar mai putea interesa