Arctic AC135+

Arctic e un brand foarte ok și dacă vrei un congelator atunci ar trebui să alegi unul de la ei, iar un model foarte bun și nou în același timp ar fi congelatorul Arctic AC135+. Acesta nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani nu știu dacă o să găsești ceva la fel de bun. Volumul său e unul destul de mare și eu l-aș recomanda în special celor care vor un congelator de mărime medie deoarece are 118 litri. Dacă vă interesează ceva mai mare atunci ar trebui să alegeți un Arctic AC215+

Poze

Arctic AC135+ arată la fel de bine la interior pe cât de bine arată la exterior. Se poate vedea că are multe compartimente, fiind bine compartimentat. Astfel, cele patru sertare vă vor ajuta să depozitați alimentele care vreți să le păstrați la rece, în condițiile în care capacitatea de congelare e de 10 kilograme la 24 de ore.

Aparatul deschis
Exteriorul

Specificaţii tehnice

Din păcate nu are No Frost ceea ce înseamnă că dumneavoastră o să trebuiască să decongelați singuri aparatul, dar acesta e un proces care trebuie realizat o dată la câteva luni. Volumul său net este de 117 litri și asta ne arată că putem depozita multe alimente. Nu consumă prea mult curent deoarece are un consum de 210 kWh pe an și asta integrează aparatul în clasa de eficiență energetică A+.

Păreri pro şi contra

Pro: se integrează perfect într-un buget de 1000 lei (AC215+ costă ceva mai mult, dar e mai mare); raportul dintre calitate și preț e unul excelent, iar la acest lucru probabil că are o contribuție și garanția standard de 3 ani care e una caracteristică acestui brand parțial românesc; consumul de curent e mic; autonomia fără curent e mare fiind de 18 ore ceea ce e suficient.
Contra: putea avea No Frost, dar această caracteristică i-ar fi ridicat prețul cu vreo 200-300 de lei.

Concluzie

Arctic AC 135+ este un aparat pe gustul meu și îl recomand acelor persoane care vor un aparat de nota 9+. Brandul e bun în opinia mea deoarece e românesc fiind achiziționat de turci, dar aparatura a rămas la fel de calitativă și atractivă din punct de vedere al prețului. Nu e un aparat frigorific prea greu de folosit deoarece vine cu un manual și dacă vă întrebați dacă mai vine cu ceva atunci ar trebui știut că are și câteva accesorii cum ar fi o tavă pentru gheață… dar majoritatea aparatelor frigo vin cu aa ceva.

Te-ar mai putea interesa