Arctic AC 256+, congelator AC256+

Acest congelator Arctic AC 256+ e o alternativă verticală la o ladă frigorifică. Are un volum de 250 l, clasa A+, congelare rapidă și design pe alb. Deci dacă aveți deja un frigider sau o combină, iar congelatorul acelui aparat frigorific nu mai e suficient de încăpător, e timpul să optați pentru un congelator. Spre deosebire de o ladă frigorifică, acesta vine cu multe compartimente (pentru a sorta mai bine alimentele) și are un design vertical (nu va ocupa spațiu și nu va sta nici în cale). Chiar dacă arată precum un frigider, capacitate de congelare nu a fost afectată, menținându-se la 14 kilograme la 24 de ore. Un model și mai ieftin dar care nu are eficiență A+ ci A, e AC 215 de la același producător. Dar nici acest AC 256+ nu e foarte scump, deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Cei 250 litri reprezintă volumul brut al aparatului, însă cel net e de 215 litri. Spre deosebire de cele cu clasa A, cu acesta veți avea o factură la curent ceva mai mică și deci merită diferența de preț. După cum am zis sus, are o capacitate mare de congelare iar alături de acesta are și funcție de super-congelare sau congelare rapidă. Are 6 compartimente însă dezghețarea lor se face manual ca și la restul aparatelor frigorifice.

Ca și caracteristici speciale are: ușă reversibilă și tavă pentru gheață. Acest tip de ușă vă poate fi de folos în cazul în care trebuie să-l puneți într-un colț iar ușa trebuie să se deschide într-o anume direcție. Din fabrică, ușa se deschide spre dreapta, dar probabil știați acest lucru. Nu are iluminare interioară dar vine și cu tavă pentru gheață (poate fi de folos pentru cei ce au nevoie de gheață pentru o anumită băutură).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: eficiență A+, capacitate mare de congelare, autonomie de 16 ore și preț destul de competitiv.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest aparat frigorific Arctic AC 256+ e recomandarea mea deoarece e accesibil și eficient. Nu sunt prea mult modele în acest buget și să prezintă aceste caracteristici tehnice. Se adresează celor care gătesc des și nu au timp să stea la cozi interminabile cumpărând zilnic diverse alimente. Cu acesta puteți congela o mulțime de tipuri de alimente iar datorită numărului mare de compartimente nu trebuie să vă faceți griji că se vor îmbina mirosurile (în special dacă doriți să congelați ca de exemplu: pește, legume, carne de porc etc).

Te-ar mai putea interesa