Arctic AC 215

Un congelator Arctic AC 215 cred că ar fi util magazinelor mici, persoanelor care merg des la vânat ori celor care țin porci. Investiția în un astfel de aparat nu e deloc costisitoare deoarece are un preț de sub 900 lei și vine cu o garanție caracteristică brandului Arctic – 3 ani. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » se poate vedea că are un preț pe jumătate cât o combină frigorifică și acest lucru se datorează volumului mare de 160 litri și a faptului că aparatul are multe compartimente.

Poze

Se poate observa că AC 215 e un congelator destul de mare și de aceea are un preț ușor ridicat, însă pe merit. E destul de mare pe înălțime deoarece are peste un metru, mai exact 136 centimetri. Capacitatea de congelare e de 13-14 kilograme la 24 ore și asta datorită faptului că e așa de mare. Despre aspectul exterior se poate spune că e plăcut deoarece e de culoare albă.

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

Arctic AC 215 e un aparat de nota 10 și acest lucru mulțumită volumului mare și a consumului mic de curent care e de 24 kWh pe an. Datorită consumului mic de curent e integrat în clasa de eficiență energetică A. E capabil datorită faptului că poate congela undeva la 13 kilograme la 24 ore, iar dacă nu aveți curent pentru o perioadă îndelungată atunci alimentele nu se vor altera petnru undeva la 19 ore.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul modelului AC215 e unul accesibil; are o garanție extensibilă la cinci ani; e perfect dacă doriți să țineți la rece multă carne pentru mult timp; raportul dintre preț și calitate e unul excelent.
Contra: nu vine cu No Frost, iar clasa de eficiență energetică nu e A+, dar nici nu putea fi deoarece e un congelator care consumă mai mult decât un frigider datorită capabilităților.

Concluzie

Un congelator apărut pe la sfârșitul anului trecut e Arctic AC 215 și se remarcă prin faptul că are un preț mic și că e performant în ținerea la rece, respectiv congelarea alimentelor. Dacă se va lua curentul atunci nu o să trebuiască să vă stresați prea mult deoarece autonomia sa e destul de mare așa încât să nu aruncați carnea la gunoi.

Te-ar mai putea interesa