Arctic AB91223XLW5, model clasa A+++ cu Add-In

Arctic AB91223XLW5 e o maşină de spălat modernă cu o capacitate de 9kg şi dotări utile precum Add-in, motor inverter şi design Aqua Surf al cuvei şi paletelor.
Capacitatea mare de spălare face paratul unul optim pentru o familie formată din 4-5 persoane.

Acest aparat vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic şi care are un cost de achiziţie mic.
Din poză puteţi vedea că acest model e unul cu un aspect plăcut şi cu un panou de comandă modern şi minimal în acelaşi timp.

Păreri pro şi contra

Maşina Arctic AB91223XLW5 vine cu posibilitatea adăugării de articole vestimentare chiar dacă aparatul a început spălarea (nu mai târziu de 5 minute). Această caracteristică poartă numele de Add-In şi e prezentă şi la alte branduri precum Samsung sau Daewoo.
Nivelul de zgomot e unul scăzut de 53 decibeli la spălare şi73 la centrifugare.
Pe an consumă 195 kWh având clasa A+++ de eficienţă energetică. Consum redus de electricitate se poate obţine prin programul Eco Wash care permite reducerea consumului cu până la 80% prin spălarea cu apă rece.
Motorul din dotare e unul modern de tipul inverter, printre avantajele acestuia numărându-se nivelul redus de zgomot, consumul redus de electricitate şi durabilitatea.
Aparatul are 15 programe printre care se numără cel rapid de 14 minute. Un astfel de program e util pentru haine nu prea murdare într-o cantitate redusă. Precum la alte modele şi în cazul acestuia există program antişifonare
Dimensiunile aparatului sunt unele normale de 64x60x84 axlxî cm, aparatul nefiind unul tip slim.
Rezistenţa e una dată cu un strat de nichel aşa încât să fie protejată de rugină şi să aibă o durabilitate de 100 ori mai mare decât a celora standard.

Acest aparat e unul suficient pentru persoanele interesate de un model premium care să spele bine, eficient energetic şi care să aibă o fiabilitate bună.

Te-ar mai putea interesa