Arctic AB91222XLW5, model Aqua Surf de 9kg

Arctic AB91222XLW5 e un model dotat cu design special numit Aqua Surf, iar capacitatea sa mare de 9 kilograme îl face excelent pentru pensiuni ori familii mari. Chiar dacă poate spăla multe rufe acest model nu consumă mult curent întrucât are clasa A+++ de eficienţă energetică.

Maşina aceasta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic care e de îndelungă folosinţă şi care-şi va recupera costul de achiziţie prin facturi reduse la electricitate.


Păreri pro şi contra

Modelul de faţă vine cu Aqua Surf care e un design special care oferă un contur unic cuvei şi paletelor aşa încât rufele să aibă o mişcare fluidă în timpul spălării. Putem spune că rufele vor imita ritmul valurilor.
Pentru a nu consuma apă aiurea apă acest model are sistem electronic de ajustare a cantităţii de apă. În felul acesta apa e ajustată în funcţie de cantitatea de rufe din cuvă.
Nu trebuie să vă bateţi capul cu curăţarea deoarece are programul numit Drum Clean. Acesta e un ciclu la 90 de grade care ar trebui executat o dată la 1-2 luni.
Precum alte modele avansate tehnologic şi acesta dispune de motor Inverter. Avantajele unui astfel de motor ar fi silenţiozitatea, durabilitatea şi cosumul redus de electricitate. Consumul anual de curent e de 195 kWh, iar per program standard consuma 1,12 kWh.
Dacă vreţi să spălaţi ceva rapid atunci aveţi la disoziţie programul Rapid+ care reduce durata de spălare până la 55 procente.
Dacă vă intereează dimensiunile sale trebuie ştiut că acestea sunt 64x60x84 AxlxÎ cm, iar din acestea se poate vedea că nu e un aparat slim/compact, ci unul cu dimensiuni normale.

Un astfel de aparat e foarte bun pentru spălătoria unei pensiuni, pentru persoanele care spală mult ori cei care au familii mari.
Am uitat să menţionez faptul că are un nivel de zgomot la spălare scăzut de 52 decibeli, acest lucru fiind datorat designului S-Shape.