Arctic AB91222XLAB, maşină clasa A3+ de culoare antracit

Arctic AB91222XLAB e o maşină de spălat rufe modernă cu un consum mic de curent întrucât are clasa A+++ de eficienţă energetică.
Capacitatea sa de 9kg o face perfectă pentru o familie de 3-4 persoane. Nu trebuie să vă faceţi griji legat de consumul de apă deoarece are detectare a cantităţii şi în felul acesta adaptează necesarul.

Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Nu e unul mare având în vedere că are motor Inverter care e solenţios, durabil şi economic.


Păreri pro şi contra

Maşina Arctic AB91222XLAB e una modernă care se prezintă bine dpdv vizual şi al caracteristicilor.
Capacitatea sa e una mare de 9kg, iar din această cauză are o centrifugare proporţională de 1200 rotaţii. Aceasta fiind viteza maximă.
Nivelul de zgomot e unul de 53 decibeli la spălare, iar la centrifugare e de 72.
Dimensiunile sale sunt de 64x60x84 axlxî cm, iar greutatea e de 71kg. Aceste valori sunt unele importante din moment ce vorbim despre un model cu capacitate mare.
Consumul energetic nu-i deloc mare întrucât vorbim despre clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 195 kWh, iar în program standard e de 1,12 kWh.
Nici consumul de apă nu-i unul exagerat deoarece vorbim despre 10559 litri (consum mediu anual).
Are ceva similar Fuzzy Logic care e numit sistem electronic de ajustare a cantităţii de apă. În felul acesta e redus consumul de apă, aportul fiind în funcţie de cantitatea şi tipul rufelor.
Are şi program igienic numit Drum Clean care e unul de autocurăţare a cuvei şi tuburilor.
Designul aparatului e unul Aqua Surf care va ajuta la o mai bună spălare a rufelor

Dacă se insistă foarte mult pe aparate smart acesta e unul clasic care poate fi utilizat de oricine, dar e la zi cu tehnologia pe partea de economie. Mai exact avem motor Inverter şi detectare a cantităţii.
Despre brandul Arctic nu cred că mai e nevoie să spun că e unul calitativ, fost românesc. Acum este deţinut de cei care deţin Beko şi e comercializat la nivel balcanic.
Pentru a demonstra fiabilitatea produselor sale e oferită o garanţie de 5 ani care e una promoţională.

Te-ar mai putea interesa