Arctic AB101223XLAB, mașină de spălat rufe pe antracit

Mașina de spălat rufe din imagine de jos este Arctic AB101223XLAB și este o variantă nouă oferită de Arctic. Cu o adâncime de 64 cm, mașina aceasta poate spăla până la 10 kg de rufe și clasa de eficiență energetică este A+++. Poate că nu vedem cea mai bună capacitate de stoarcere, dar e de ajuns pentru acest buget și veți avea performanțe satisfăcătoare în special dacă spălați rar și mult. Mașinile de spălat devin tot mai performante cu fiecare generație sau chiar mai bine dotate.

Bineînțeles, un astfel de model are un preț ușor piperat, dar consider că este justificat și chiar nu aveți nevoie de mai mult. Bineînțeles, nu sunt uscătoare de rufe cu capacitate atât de mare ca să-l puneți alături de aceasta, dar și cel de 7-8 kg sunt de ajuns. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt puține modele cu capacitate atât de mare la un preț atât de bun, iar dimensiunile sale generoase sunt de înțeles. Poate că anul viitor vom vedea un astfel de model cu adâncime maximă de 60 cm, dar oricum nu are relevanță dacă va fi pus sub blat și mobilierul are o adâncime mare. Panoul de control e împărțit la fel ca la alte model, doar că acum avem o interfață diferită în partea din dreapta.

Păreri pro și contra

Arată ca și un model standard, doar că are are un design diferit – antracit cu gri metalizat, ușa și butonul central fiind pe negru. Vine cu tehnologii folositoare care nu trebuie neglijate: motor Silent Inverter (eficient și silențios), ExtraSteam (reduceți numărul de cute), AquaSurf, ușă cu deschidere la 170 grade, Add-In (ideal pentru a adăuga la început articole uitate). Se poate amâna pornirea programului cu până la 24 de ore dacă nu aveți timp pentru rufe sau poate nu veți ca rufele să stea în mașină prea mult după finalizarea programului.

Arctic AB101223XLAB spală rufe pentru familii numeroase și puteți să sortați rufele pentru că are un număr mare de programe. Astfel, rezultatele vor fi peste așteptări și nu aveți ce să-i reproșați.

Te-ar mai putea interesa