Arctic AB101222XLAB, mașină de spălat pe culoarea antracit

Mașinile de spălat rufe sunt cele mai căutate aparate deoarece noile modele sunt mult mai eficiente energetică, arată bine și oferă funcții foarte utile. Arctic AB101222XLAB are un design nou și pe o culoarea care chiar atrage priviri – antracit. Cele mai multe mașini de spălat sunt albe, însă poate vă doriți ceva mai închis la culoare care se poate asorta cu ceva (alte aparate, mobilier, culoarea camerei etc). Bineînțeles, aparatul arată mult mai bine decât în pozele de prezentare și panoul de control e destul de vizibil chiar dacă e negru.

Poate fi ales și un serviciu de montaj dacă nu vă pricepeți la mașini sau poate că nu aveți pe nimeni care să se priceapă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Spală până la 10 kg de rufe și stoarce bine pentru că are o capacitate de centrifugare bună – 1200 RPM. Ca și funcții, mașina oferă: ExtraSteam, Aqua Surf, amânare pornire, prespălare, Drum Clean și altele. Lista e mult mai lungă dar le puteți studia și voi din manualul său de utilizare și poate că vor fi de folos la fiecare spălare. Chiar dacă nu sunt multe păreri despre acest model, e vorba de un brand popular în România și care oferă și uscătoare de rufe pentru cei care nu au mult timp liber sau vor să gestioneze diferit timpul liber. Prețurile sunt nu foarte mici dar sunt justificate.

Păreri pro și contra

La fel ca la multe alte mașini și la aceasta avem un număr generos de programe – 15. Funcțiile speciale sunt și ele numeroase și nu sunt prezente la generațiile precedente. Cutele nedorite sunt îndepărtate cu ajutorul aburului – tehnologia ExtraSteam. Clasa energetică A+++ e cea mai des întâlnită la modelele anului 2020 și nu văd de ce nu ați alege o mașină cu aceasta. E important să economisim resurse și nu sunt compromise rezultatele.

Arctic AB101222XLAB are performanțe impresionante pentru acest buget și nu sunt mulți producători care să ofere o variantă de 10 kg atât de accesibilă. Bineînțeles, adâncimea sa nu putea fi prea mică și nu cred că deranjează – 64 cm.

Te-ar mai putea interesa