Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Archos Arnova 7

Cei de la Archos sunt cunoscuţi pentru tabletele Archos 70 it şi Archos 101 care sunt tablete destul de ieftine. Dar, acum Archos vrea să rupă gura târgului cu o tabletă de 99 dolaritableta Archos Arnova 7.

Nu se ştie prea mult despre această tabletă, dar ca specificaţii tehnice se ştie că va avea un ecran de 7 inci cu o rezoluţie de 800 pe 480 pixeli, Android 2.2 şi memorie de 4 giga. Ca porturi va avea micro USB, card reader şi Wi-Fi. Se zice că tableta Archos Arnova 7 va putea reda perfect clipurile 720p.

Se pare că vor face şi o variantă de 8,4 inci care se va numi Arnova 84, însă să vedem ce va ajunge şi pe la noi şi cam pe la ce preţ.

{ 9 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Monica (S&T)

  Costă mai puţin decât un kindle, asta e şi mai ciudat!

 • Naşul

  Pe hârtie. Stai să apară și în România.

 • Werewolfc

  “Pe hârtie”
  Foarte bine spus…. pe hartie chinezeasca…. Din ce cunosc, aceste preturi “derizorii” sunt preturile pe care le ofera productatorii atunci cand achizitionezi 500/1k de bucati. Si pana ajung la noi…. s-ar putea sa coste 199$.
  Archos e un producator care ofera tablete cu specificatii tehnice ok, dar carora le lipseste suportul tehnic… la care sunt varza.
  Sper ca Gen9 care apare in iunie sa nu fie asa plina de probleme cum a fost generatia 8.
  @Monica: nu compara un Ebook reader (Kindle nook kobo) cu un tablet pc. Diferenta o vei vedea in momentul in care vei vrea sa citesti o carte in parc. Tehnologia Eink e un plus pentru ebook reader, in schimb tabletpc-urile inca nu au adoptat ecranele produse de Pixel Qi (sper ca pe viitor producatorii de echipamente sa se destepte si sa integreze astfel de LCD-uri… pentru a putea citi outdoor si de pe tablete).

 • Scorpyo

  Sunt de acord cu tine, nu cred că va costa exact 99 de dolari ci mai degrabă 150 cu taxe, adaosuri… Nu cred că un magazin ca eMAG va achiziționa tablete la prețuri foarte mici în special că garantează calitatea produselor prin faptul că dacă nu ești mulțumit să poți înapoia produsul. În cazul acestei tablete, eMAG s-ar umple de resigilate și ar merge pe pierdere cu ele dacă se mai și strică. Deci cu un așa preț nu cred că un magazin online și-ar putea permite să ia o țeapă în cazul în care sunt produse “chinezești” de-a binelea.

 • Monica (S&T)

  Da, da, ai mare dreptate în ceea ce priveşte ecranul. Pe de altă parte, cu o tabletă poţi face mult mai multe, asta costă mai puţin decât un iphone 😀

 • Werewolfc

  Generatia a 2-a ,G2 a aparut pe site-ul producatorului 😀
  http://arnovatech.com/products/g2/index.html?country=ro&lang=en
  diin specificatii se pare ca G2 arnova este “cam egala” cu G8 Archos (7IT si A101IT).
  Inca nu specifica pretul, dar avand in vedere ca pe unele site-uri romanesti pretul G1 arnova era dublu fata de cel de pe site-ul producatorului, cred ca regula se va pastra si in cazul de fata.
  Oricum, sper ca acestea sa fie mai ieftine sau cel putin la acelasi pret cu generatia veche de la archos (ma refer aici la 7IT si A101IT), pentru ca daca vin cu un pret mai mare…. cred ca nu mai sunt asa rentabile.

 • Naşul

  Interesant, dar tot nu vin cu procesor dual core. Generaţia actuală cu ecran de 10 inci e cam lentă din câte am observat pe viu şi era interesant dacă puneau un Tegra 2 sau altceva tot dual core.

 • Werewolfc

  “Interesant, dar tot nu vin cu procesor dual core”- nu au cum sa puna pentru ca l-au pus (TI OMAP 4) pe tabletele hight end , adica archos G9

  “Generaţia actuală cu ecran de 10 inci e cam lentă din câte am observat pe viu”
  – daca te referi la Archos G8… atunci nu mai e generatia actuala… 😀 ,,, e aia “trecuta”
  – daca te referi la arnova G1….. nici aia nu mai e actuala… si oricum cred ca e ffff lenta
  in momentul de fata generatiile ultime/actuale sunt Arnova G2 si Archos G9
  sper ca Emagistii sa aduca arnova G2… chiar daca nu se incadreaza in “clasa” lor de pret (la emag nu gasesti tableta sub 700ron)

 • Naşul

  Ştiu că vorbeam de generaţiile trecute, dar la noi numai pe acelea le găseşti.

Lasă un comentariu