Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Archos 50b Vision

MP4 Player-ul Archos 50b Vision de 8GB e unul foarte capabil având un ecran touch de 5 inci, iar producătorul se lauda că acest player poate reda chiar și 1080p. Printre fișerele care pot fi redate de acest gadget se numără cele *.mkv și cred că se vor vedea destul de bine pe ecranul a cărei rezoluție e de 800 pe 480 pixeli. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi și pentru acești bani primești un gadget foarte capabil a cărui baterie poate ține undeva până la 15 ore dacă asculți muzică. Chiar dacă arată ca şi o tabletă, nu are Android pe el şi ca urmare nu puteţi instala aplicaţii sau jocuri pe acesta din Market. Deci pot spune că tehnologiile de LAN sau WLAN ar fi fost inutile.

Poze

Alături se poate vedea cum arată cutia și aparatul. Despre telecomandă nu știu dacă va fi inclusă în pachet deoarece conținutul pachetului variază de la o țară la alta. Se poate vedea că arată similar tabletelor Archos și asta deoarece cam e o tabletă, însă una fără porturi de rețea.

Cutia

Aparatul

Specificaţii tehnice

Ecranul Archos 50b Vision e unu mare de 5 inci și are suport tactil ca la orice tabletă. Memoria internă e undeva la 8 giga și poate fi extinsă cu carduri de memorie, iar prezența portului HDMI va facilita conectarea gadgetului la un TV pentru a viziona conțiutul tabletei pe el. Hardware-ul e destul de capabil din moment ce poate reda 1080p, însă ecranul nu are o rezoluție Full HD și asta înseamnă că o să vedeți filmele cu oarecare pierderi de detalii.

Păreri pro şi contra

Dacă te interesează o tabletă ieftină pentru a asculta muzică și a viziona orice tip de clipuri atunci modelul de față ar fi o variantă foarte ieftină. Are USB și card reader așa încât să poți pune colecția preferată, iar autonomia e destul de mare deoarece bateria ține undeva până la 5-15 ore. Ar fi fost interesant dacă avea wi-fi și puteai face mai multe cu ea, însă e bine și așa.

Concluzie

50b Vision are o greutate mică de sub 200 grame ceea ce o face o tabletă foarte portabilă și din clipul de alături puteți vedea un preview oficial din care sper că vă puteți face o impresie. În rest e un player/tabletă bună și îl recomand cu căldură chiar dacă în momentul de față vine cu o garanție de doar un an.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu