≡ Meniu

Archos 18B Vision

Acest MP4 player Archos 18B Vision e defapt un MP3 player cu ecran de 1.8 inci şi care suportă formate precum AVI/MPEG4 dar numai cu conversie. Deci să nu aveţi cine ştie ce pretenţii (vizionare filme) deoarece la un ecran aşa de mic, rezoluţia va fi una corespunzătoare. Mai precis, ecranul TFT are o rezoluţie de 160 cu 128 pixeli, deci nici măcar nu e QVGA (240 cu 320 pixeli). Poate fi cea mai bună la vechiul vostru mp3 player deoarece acesta se foloseşte de un acumulator reîncărcabil incorporat, are un spaţiu de stocare generos, autonomie mare şi radio FM. Probabil cea mai bună alternativă ar fi modelul 50B Vision care e un adevărat MP4 player. Modelul 18B Vision are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din faţă

Spatele

Specificații tehnice

Pe un spaţiu de 4GB puteţi stoca peste 700 de melodii (calitate superioară) dar şi poze. Archos 18B Vision poate reda chiar şi clipuri dar pentru a face acest lucru necesită conversie (software-ul necesar se află în memoria player-ului). Ecranul de 1.8 inci e unul TFT color şi are o rezoluţie de 160 cu 128 pixeli. Dacă v-aţi săturat de propria muzică, puteţi asculta chiar şi posturi radio între 87.5 – 108 MHz. Ca şi caracterisitici speciale are: funcţie reportofon (microfon incorporat), interfaţă în diverse limbi, egalizator, conectivitate mini USB (HS) şi acumulator incorporat. Are un design ergonomic astfel încât toate butoanele sunt la locul lor, iar mufele sunt poziţionate de o parte şi de alta a playerului.

Dacă doriţi calitate audio mai bună, ar trebui să optaţi pentru un player care are căşti cu bass şi un acumulator puternic. Dar un player ca acela nu e chiar accesibil.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e uşor de folosit, compact, poate reda cele mai uzuale formate audio şi foto (bmp şi jpeg), puteţi asculta la radio, meniu în diferite limbi, autonomie de maxim 12 ore, e uşor dar şi altele.

Minusuri: la preţul şi la dimensiunile sale, nu cred că că ecranul ar fi un minus dar nici faptul că nu poate reda cine ştie ce clipuri.

Concluzie

Acest gadget portabil Archos 18B Vision e un model foarte bun în acest buget în special că are chiar şi un ecran TFT care poate fi util atunci când accesaţi librăria media cu muzică, poze şi clipuri. Nu-l recomand celor care vor să vizioneze filme sau videoclipuri ale unor artişti. Jos am pus şi un clip cu o mică prezentare a sa:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu