Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Aqua Tronic Bosch WAA20262BY

Mașina de spălat Aqua Tronic Bosch WAA20262BY e un model ieftin care e recomandat de cela 1000 rotații la centrifugare, capacitatea de încărcare de 5,5 kilograme și clasa de eficiență energetică A. Dacă mai știți câte ceva despre astfel de electrocasnice atunci o să vă gândiți că nu diferă cu mult de alte mașini și nici față de AWE7516/1. Însă nu e așa deoarece acest electrocasnic e special față de altele de acest fel deoarece are tehnologia (3D) Aqua Tronic și aceasta nu are legătură cu Aquatronic care are legătură cu monitorizarea parametrilor calității apei. Voi spune mai multe despre această tehnologie de la Bosch la capitolul specificații.

Bosch WAA20262BY costă destul de puţin. Are un preț bun Vezi prețul special de azi. E mai scumpă decât alte modele, dar asta deoarece are tehnologia revoluționară Aqua Tronic care e întâlnită doar la mașinile de spălat Boch, dar există un echivalent de la Whirlpool – al șaselea simț (AWO/D7010 are această tehnologie).

Poze

Din față

Cuva

Specificaţii tehnice

Bosch WAA20262BY vine cu o tehnologie specială și probabil vă întrebați ce face sau ce este Aqua Tronic de la Bosch. Este un sistem de detectare a cantității care se realizează pe baza unei tehnologii cu senzori infraroșii. Acești senzori calculează volumul de rufe din interiorul cuvei și astfel mașina știe să-și ajusteze resursele (consumul de apă) pentru o spălare impecabilă și un consum redus de apă și curent.

(Evident că tehnologia e bună, însă cei de la Whirlpool au ceva și mai bun – al șaselea simț – prin care e ajustat și timpul de de spălare, pe lângă necesarul de apă și energie. Acest lucru e posibil datorită unui senzor de presostat. Dar, determinarea automată sau electronică a resurselor necesare e mai bună la Boch și la modelul WAA20262BY.)

Păreri pro şi contra

Pro: WAA20262BY consumă puțin curent și apă, iar tehnologia care am descris-o sus face toți banii. Brandul îi dă un plus de siguranță la cumpărare și un plus de fiabilitate.
Contra: nu e prea eficientă la centrifugare, prețul e de peste 1000 lei.

Concluzie

Dacă vreți o mașină care să-și gestioneze inteligent resursele așa încât să aveți o factură cât mai mic posibilă la curent și apă atunci modelul WAA20262BY ar fi una dinte cele mai bune variante. Nemții se pricep la multe și se pare că și la mașini de spălat rufe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu