Apple md199so/a, media player Apple TV

Cel mai nou Apple TV e aici și se numește Apple md199so/a. În esență e un receptor media HD Apple cu care poți viziona de pe stream (din iTunes sau alți furnizori) filme, muzică și poze. Nu e deloc complicat să-l folosești deoarece trebuie conectat la TV și gata. Conectarea se face cu un cablu HDMI care trebuie cumpărat separat (vezi aici cabluri HDMI compatibile). Despre preț trebuie spus că nu e deloc mare deoarece aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » în condițiile în care vine cu un cip A5 puternic, suport iCloud, iTunes Match, AirPlay și suport pentru alți furnizori de conținut cum ar fi Netflix, Youtube etc.

Aspect

Puteți vedea din imaginea de alături că în pachet sunt livrate unitatea și telecomanda, iar pe lângă acestea mai aveți incluse cablul de alimentare și manualul cu instrucțiuni de utilizare.

Receptorul și telecomanda
Receptorul și telecomanda

Caracteristici tehnice

Pe partea de hardware are un cip single core A5 care oferă posibilitatea de a reda conținut video HD Movie la rezoluția maximă 1920 x 1080cu sunet surround Dolby Digital 5.1. Vine și cu o telecomandă foarte aspectuoasă, iar dacă nu vă place atunci există o aplicație gratuită pentru dispozitivele mobile cu sistem iOS. Mie îmi place foarte mult telecomanda deoarece e ușoară fiind realizată din aluminiu.

Păreri pro şi contra

Arată bine, dimensiunile sunt reduse și e un player de firmă care e iPhone-ul mediaplayerelor. Dacă ești pasionat de filme de pe stream ca și mine atunci acest model ar trebui neaparat să-l achiziționezi, însă trebuie neaparat să cumperi și un cablu HDMI (vezi cabluri HDMI compatibile) deoarece cei de la Apple nu au pus așa ceva în pachet.

Concluzie

Acest player cunoscut ca Apple TV e cea mai nouă variantă pe piață și e destinat acelora care nu se uită la emisiunile/posturile TV românești pentru că nu ai ce să vezi. Cu un astfel de player poți să urmărești serialele preferate direct de pe ‘net, însă trebuie știut că unele servicii gen Hulu au nevoie de abonament pentru unele seriale.
Pe lângă acel cablu HDMI despre care vorbeam anterior mai ai nevoie și de un televizor bun cum e Samsung 32EH5000 deoarece nu ai cum să-l folosești fără TV… că de aceea îi zice Apple TV.

Te-ar mai putea interesa