Apple MacPro Two

Dacă vă plac produsele Apple și aveți un buget mai mult decât generos atunci puteți opta pentru un sistem desktop PC Apple MacPro Two deoarece are un design elegant și performanțe impresionante. Mai precis are un procesor Xeon, multe porturi, multe tehnologii din categoria comunicații , 6 giga de RAM și placă video pe 128 de biți. Deci un server mic cu performanțe impresionate, ar putea fi și o alternativă la un PC pentru gaming. Acest sistem are incluse și două periferice marca Apple, aici mă refer la mouse și tastatură. Apple MacPro Two are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine ca alternativă mai ieftină la modelul Mac Pro Two care este ceva mai performant, Apple MacPro One sau la fratele mai mic Mac Mini. Cu toate acestea este un desktop pentru orice tip de nevoie (jocuri, filme, poze, internet, aplicații office etc.).

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Procesoarele sunt oferite de Intel și anume este vorba despre modelul Xeon care are o frecvență de 2.4 GHz și cache de 12 MB. Placa de bază are două sloturi PCI Express x4 și unul PCI Express x16. Memoria RAM DDR3 are o capacitate de 6 giga la o frecvență de 1066 MHz. Spațiul de stocare al hard disk-ului SATA este de 1 tera și are o viteză de 7200 de rotații pe minut. Placa video ATI Radeon HD 5770 are o memorie video de 1 giga de tip GDDR5 pe 128 de biți. Deci veți putea juca cam toate jocurile recent apărute la detalii maxime.

Sunt incluse un mouse Magic și o tastatură Apple. Unitatea PC are o greutate de circa 18 kilogram și vine cu boxe interne. La capitolul porturi Apple MacPro Two are intrare optică, un DisplayPort, ieșire optică, minijack, cinci USB-uri 2.0 (două în față și trei în spate) și patru FireWire 800.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: acest desktop are un sistem destul de eficient pentru răcire (cu aer) și pentru reducere a consumului de energie, extrem de performant, configurația este una destul de bună pentru gaming, design elegant, materialele din care este realizată carcasa sunt foarte bune și are un preț pe măsura performațelor.

Ca minusuri: singurul lucru care m-a deranjat a fost prețul foarte mare, dar dacă vrei ceva de ultimă generație dai banul.

Concluzie

Acest sistem desktop numit Apple MacPro Two este unul dintre cele mai performante oferite de Apple și îl recomand chiar dacă ar e un preț așa de mare. Poate fi ideal pentru pasionații de jocuri, de produse Apple și nu numai.

Te-ar mai putea interesa