Apple MacBook Pro 13, 15 şi 17, un laptop ciudat?

Nu-mi plac Mac-urile şi acelaşi lucru îl pot spune şi despre laptopul Apple MacBook Pro de 13, 15 şi 17 inci. Adevărul e că la prima vedere MacBook Pro pare un laptop ciudat sau pentru ciudați.

Nu-mi plac pentru că nu sunt fan al lucrurilor de lux şi pentru că nu-mi place sistemul de operare Mac OS X.

În funcție de model acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

De 13 inci

De 13 inci

Ca să fim serioşi, Apple MacBook Pro de 13 inci nu este o „sculă” de copilaşi, ci de artişti sau oameni cu buzunarele pline deoarece un astfel de laptop costă undeva la 50-70 de milioane.

Laptopul vine cu un ecran de 13,3 inci, procesor core 2 duo, 4 giga de RAM, 320 giga hard discul şi placă video GeForce 320M.

Cel mai tare lucru la acest laptop este autonomia de până în 10 ore.

De 15 inci

De 15 inci

În general acest laptop Apple de 15 inci vine cu procesoare i5 şi i7 şi hard disk normal sau flash.

Notebook-ul se adresează strict celor care îl pot folosi la adevărata lui valoare. Adică este util oamenilor care-şi câştigă banii folosind un laptop (fie că fac grafică, prelucrare video sau sunt start-DJ – DJ în devenire). Cei amintiți anterior ar trebui să depună puţin efort pentru a-şi cumpăra un Mac.

Prețul unui Mac Pro 15 e (mai are rost să vorbim de preţ când acest laptop este o necesitate?) de aproximativ 80 de milioane.

De 17 inci

Pro 17 vs  Air

MacBook Pro de 17 inci vine cu procesoare i5 şi i7, iar preţul (ştiu că nu contează) este de aproximativ 100 de milioane.

Este cunoscut drept Mercedesul laptopurilor, fiind clasa S. Acesta este cel mai util laptop, pe lângă cel de 15, pentru cei care-şi câştigă existenţa de pe urma folosirii unui laptop.

P.S.: Cel mai tare e faptul că mulţi îşi cumpără un MackBook şi pun Windows pe el. 😀

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Apple MacBook Pro 13, 15 şi 17, un laptop ciudat?”

  1. sunteti niste prosti mac-urile sunt perfecte am avut windows acum am un mac pro si merge perfect si 3 laptopuri apple de 13 , 15 ,17. e mai tare ca un windows amarat e adevarat ca nu merg atatea jocuri dar astea de gaming de fapt sunt niste panarame . cu mac-urile faci mai multi bani decat un windows

  2. Normal ca spuneti ca e un laptop gay sau pentru gay….pt ca va roade invidia…si va ofticati ca nu aveti posibilitatea de-a va permite unul….dar numi spuneti mie ca daca l-ati primi cadou nu l-ati accepta :-j sa fim seriosi ! 🙂

Comentariile sunt închise.