Apple iPhone 4

Un telefon mobil ca acest Apple iPhone 4 de 16GB black nu pot să cred este deja pe poziţia patru în topul celor mai vândute telefoane mobile de la eMAG. Spun asta pentru că are un preţ pe măsură, undeva la 2.299 de lei. Nu ştiu dacă modele precedente de iPhone 4 aveau conectare USB, însă acesta are. Acest model este disponibil în două culori, alb şi negru. Dar modelul spre vânzare disponibil spre vânzare la eMAG este doar pe negru, spre dezamăgirea unora. Dacă ar fi să aleg între un telefon negru sau alb, l-aş alege pe cel negru deoarece este mai puţin pretenţios şi se potriveşte cu ecranul când este oprit. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Parcă scriam într-ul alt review despre varianta de 32 de GB care era pe atunci singura variantă disponibilă la 2.499 de lei, cel de 16GB fiind epuizat. Acum s-a schimbat placa, şi anume acesta de 16GB este disponibil, iar cel de 32 are stoc limitat, urmând ca stocul să se epuizeze. Uitându-mă pe cele mai vândute telefoane mobile, am observat că acesta tot avansează şi ar putea ajunge în scurt timp din nou cel mai vândut telefon.

Eu nu aş da atâţia bani pe un telefon nici dacă aş primi banii ca şi un cadou, pentru a-l cumpăra. Nu spun aceasta pentru că nu este performant, deoarece consider că există alte lucruri pe care le consider mai utile şi ar trebui cumpărate.

Poze

Acasă
Meniu

Specificaţii tehnice

Pentru cei ce nu ştiau, acest telefon nu are tastatură Qwerty şi nu este dual sim. Însă, are un ecran tactil de 3,5 inci la o rezoluţie de 960 cu 640 pixeli. Procesor de 1GHz şi sistem de operare iOS 4.

Mai are şi GPS, GPRS clasa 10, bluetooth versiunea 2, Wi-Fi, mufă pentru căşti de 3,5 mm şi memorie internă de 16GB sau 32GB. Camera foto este de 5MP cu autofocus care scoate poze până la rezoluţii de 2592 cu 1944 pixeli, şi filmează la rezoluţii de până în 1280 cu 720 pixeli, deci în format HD.

Autonomia bateriei este undeva la 7 ore de convorbiri în 3G şi vreo 14 ore în 2G. În stand-by acesta are o autonomie de peste 15 zile.

Ca şi alte caracteristici, acesta mai vine şi cu funcţie reportofon (înregistrează în format mp3 sau mp4 la diferite calităţi până în 320Kbps), AAC-uri protejate (de la Magazinul iTunes), Apple Lossless, suportă diverse formate audio, foto şi video şi altele.

Ca aplicaţii acesta vine cu Document viewer, compas digital şi diverse aplicaţii care folosesc conectarea la Internet, gen Google Maps sau pentru site-uri de socializare (Facebook). Alte caracteristici speciale: accelerometru, senzor de proximitate, senzor pentru lumină ambientală etc.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: performant, vine de la un producător de încredere, elegant, design modern şi are carcasă rezistentă la amprente şi zgârieturi pe faţă şi spate. Apple iPhone 4 de 16GB black este un adevărat mini computer de buzunar care merită apreciat din diferite aspecte.

Ca minusuri: scump.

Concluzie

Îl recomand celor cu mulţi bani şi celor care vor neaparat un astfel de produs, putând opta pentru achiziţia acestui telefon mobil în rate. Pot spune că acest Apple iPhone 4 de 16GB black este un adevărat mini computer de buzunar din toate punctele de vedere.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Apple iPhone 4”

  1. Ştim cu toţii că iPhone 4 este cel mai dorit telefon, dar câţi ştiu că este şi cel mai tare (nu pentru că iPhone 4 costă undeva la 4.000 de lei)?
    Şi normal că un telefon aşa tare ca iPhone 4 are şi o husă tare.

    Credeam că a avea un iPhone este o fiţă, dar se pare că unora nu le este de ajuns şi îşi cumpără iPhone aurit, din aur sau cutie din aur pentru el. Telefonul din aur costă undeva la 30k dolari, iar cutia undeva la 100k dolari. Decât aceste fiţe mai bine un iPhone la ofertă.

  2. iPhone 4 poate fi admirat acum şi în vitrinele Cosmote pentru că se află în oferta grecilor.
    N-am să comentez preţul sau alte “chestiuni” legate de bani, dar cred că înainte de a cumpăra un iPhone de la Cosmote ar trebui să vizualizaţi clipul de mai jos.

  3. Mi-as cumpara si eu un iPhone 4, dar nu sunt foarte sigur. Intr-adevar raportul pret-calitate este cam mare. Am gasit cateva oferte in anumite magazine virtuale, erau convenabile, dar nu convingatoare. Insa comparativ cu concurentii are pret accesibil. Merita sa fac investitia?

Comentariile sunt închise.