AOC Q3279VWF, monitor QHD de 31,5 inci cu FreeSync

Am o recomandare pentru cei pasionați de jocuri și nu numai – AOC Q3279VWF. Acest monitor LED a fost lansat recent, motiv pentru care are o rezoluție corespunzătoare pentru acea diagonală de 31,5 inci – QHD (Quad HD). Chiar și monitoarele beneficiază de o rezoluție mai bună, dar numai dacă discutăm de variante mari. Acesta e precum un televizor, doar că oferă anumite caracteristici mai bune și tehnologie FreeSync. Această tehnologie e compatibilă doar cu plăcile video AMD și funcționează doar dacă folosiți un cablu DisplayPort (ca în cazul G-Sync).

Are un design foarte subțire și elegant, deci am putea trage concluzia că e conceput pentru a sta pe birou și nu pe perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul său e ceva mai avansat și e tot mai popular pe noile lansări – MVA, deoarece oferă și numeroase avantaje: timp de răspuns bun, unghiuri de vizibilitate maxime, o luminozitate bună, refresh generos pentru gaming (maxim 75 Hz). Anumite specificații tehnice sunt mai importante decât altele, dar cele menționate anterior ar trebui luate în considerare pentru o experiență mai plăcută.

Pachetul e destul de generos deoarece sunt inclusă două cabluri video, dar nu și cel DisplayPort care e necesar pentru jocuri. Evident, aveți Flicker-Free pentru ca ochii să fie protejați și să nu obosească după numeroase ore petrecute în fața sa.

Păreri pro și contra

Face parte din gama gaming, dar poate fi folosit și de utilizatorii mai puțin pretențioși deoarece oferă niște caracteristici tehnice excepționale. Se poate conecta orice desktop PC la acest monitor deoarece are toate intrările video posibile – VGA, DVI, DisplayPort și HDMI. În funcție de ce veți face pe el veți alege portul corespunzător, dar ar fi păcat nu să beneficiați de FreeSync în timpul jocurilor. Aceasta sincronizează refresh-ul monitorului în funcție fps-urile din jocuri.

AOC Q3279VWF e unul dintre multele monitoare Slim oferite de acest brand, iar dacă vă gândiți să-l puneți pe perete, atunci ar trebui să optați pentru altul cu design clasic. Dacă nu v-am convins, atunci puteți să-l vedeți în acțiune în clipul ce urmează:

Te-ar mai putea interesa