AOC Q2963PM, monitor LED IPS Ultra Wide de 29 inci

AOC Q2963PM e un monitor LED de la acest brand cu aspect 21 pe 9, panou IPS, multe tipuri de intrări video, MHL, tehnologie de reducere a consumului și design modern. Arată bine și e perfect pentru cei care vor să beneficieze de un multitasking excelent. Poate înlocui fără probleme două monitoare deoarece are o rezoluție mare – 2560 cu 1080p. Deci nu e Retina ci UWHD, deci ca și cum ai pune un monitor și jumătate pe lungime. E vorba de un monitor destul de nou, motiv pentru care și designul e plăcut (dă impresia că nu are ramă). Poate fi folosit chiar și de pasionații de editare și jocuri. Oferă un alt fel de experiență și nu veți regreta alegerea făcută.

Chiar dacă e mare, nu mi se pare că are un consum foarte mare și că e normal să nu consume cât unul de 23 inci, de exemplu. E ideal pentru profesioniști de aceea nu oricine și-l permite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Monitorul
Monitorul

Chiar dacă diagonala pare mare, e vorba de un monitor ceva mai lat decât altele, deci nu e și mai înalt decât unul de 23 de inci. Acesta are caracteristici tehnice bune: timp de răspuns de 5 ms, rezoluție 1080p, contrast foarte bun, unghiuri de 178 grade etc.

Ca și facilități are montare VESA de tip 100 mm. Ca și conectori are: VGA, DVI, HDMI și DisplayPort. Deci puteți conecta la orice desktop, media player ori telefon. Funcția MHL e bună deoarece înlocuiește cablul HDMI cu cel USB. În timp ce se redați media, telefonul se încarcă. Astfel nu mai trebuie să vă faceți griji că se termină bateria la telefon. Consumul maxim e de 30 W dar el scade dacă alegeți o luminozitate mică.

Plusuri: panou IPS (îmbunătățește unghiurile de vizibilitate), MHL, rezoluție excelentă, contrast generos și consum mic de energie.
Minusuri: nu are un preț atractiv și lipsesc boxele integrate.

AOC Q2963PM e un monitor bun pentru multitasking și cu siguranță nu e singurul de pe piață. Cu acesta puteți face orice, doar spațiul de pe birou trebuie să fie generos, ori alegeți să-l montați pe perete (trebuie un kit de montare).

Lasă un comentariu