AOC M2870VQ, monitor LED ieftin de 28 inci

Monitorul LED AOC M2870VQ e unul generos din punct de vedere al dimensiunilor iar dimensiunea ecranului e evidentă din numele său. Chiar dacă nu e foarte dotat (nu are facilități), boxele externe sunt mai performante decât cele integrate. Tunerul TV integrat poate fi util dacă obișnuiți să vă uitați la posturi TV, dar unele sunt și online. E un monitor care poate fi folosit chiar și pentru cei pasionați de jocuri și nu numai. Ținând cont că nu are pivot ori imagine Retina/Ultra HD, nu cred că poate fi inclus în segmentul premium. Dacă folosiți un program mai deosebit (profesional) și vreți să folosiți monitorul la locul de muncă, atunci e nevoie de o serie cu totul specială.

Pe partea de preț, pot spune că e corect și chiar merită să încercați un astfel de model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitor

Diagonala sa e de 28 inci care oferă caracteristici tehnice precum: imagine FullHD, iluminare de 300 cd/mp, timp de răspuns de 5 ms, unghiuri de vizibilitate de 178 grade etc. Chiar și contrastul dinamic e foarte bun, adică claritatea imaginii nu poate fi pusă la îndoială. Un monitor mare are și caracteristici tehnice pe măsură.

Pe partea de facilități pot spune că nu excelează, deoarece nu are tuner TV sau boxe integrate. Pe partea de conectivitate are: VGA, HDMI, DVI și DisplayPort. Portul cel mai des folosit e cel VGA, însă la un monitor ca și acesta ar fi indicat să folosiți unul ceva mai bun. Cea mai bună calitate video poate fi obținută prin intermediul portului DisplayPort, dar și HDMI. Dacă desktopul vostru nu are porturi video așa de bune, puteți achiziționa sau schimba placa video. Consumul de 27 W e cel maxim și poate fi mult mai mic, de exemplu, dacă alegeți o luminozitate inferioară.

Plusuri: are unghiuri de vizibilitate bune, imagine 1080p, ecran de 28 inci, porturi video bune, consum redus și fiabilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

AOC M2870VQ e o alegere accesibilă chiar dacă pare cam scump și spun asta comparându-l cu unul de la un alt brand. Poate ocupa destul de mult spațiu pe birou deoarece diagonala ecranului poate afecta dimensiunile monitorului.

Te-ar mai putea interesa