AOC M2470SWH, monitor cu panou MVA

Monitoarele MVA sau cu panou similar sunt o alegere bună datorită unghiurilor de vizibilitate foarte bune, iar AOC M2470SWH mi se pare a fi un monitor decent. Spun asta pentru că oferă conectivitate decentă, un ecran suficient de mare, panou de iluminare modern și câteva facilități. Poate fi folosit pentru orice și e mult peste un monitor clasic cu panou TN, dar numai dacă nu sunteți gamer. Monitoarele cu timp de răspuns mic sunt cele mai bune soluții pentru jocuri dar și restul caracteristicilor sunt importante (în special, rata de refresh).

Sunt monitoare care vin cu tehnologii imagine mai bune, dar prețul e pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un monitor cu diagonală de 23.6 inci aduce după sine și caracteristici tehnice mai bune – imagine 1080p, unghiuri de vizibilitate mari, contrast generos, culori multe și un refresh decent. Cam toate monitoarele noi au specificații tehnice bune dar tehnologiile pot îmbunătăți și mai mult experiența.

Ca și facilități, acest monitor are difuzoare incorporate și posibilitatea folosirii unui kit de montare pentru perete. În pachet sunt incluse cablurile pentru conectarea monitorului la PC sau consolă, dar și alte accesorii utile. La acest monitor puteți conecta chiar și căști pentru a nu-i deranja pe cei din jur. Nu a fost conceput pentru utilizatorii multimedia, ci pentru cei office. De aceea nu excelează la toate capitolele, iar dacă vreți un monitor care să dea pe spate prietenii, alegeți unul multimedia și care nu trebuie să aibă neapărat o diagonală mai mare (au un design care iasă ușor în evidență).

Păreri pro și contra

Are porturi foarte bune și vă recomand să utilizați conectorul HDMI pentru un plus de calitate că doar monitorul are și difuzoare. Designul e simplu și plăcut, iar dacă nu vă place puteți opta pentru unul de tip multimedia ori de gaming.

Cu toate acestea, AOC M2470SWH nu se situează peste un IPS care, bineînțeles, costă mai mult și are caracteristici tehnice ceva mai bune. Dacă vreți să vedeți acest monitor, am pus clipul de mai jos în care a fost montat și testat.

Lasă un comentariu