AOC i2769Vm, monitor elegant de 27 inci

Monitorul LED AOC i2769Vm e unul din noua generație iar designul e diferit – ramă mai îngustă. Când e stins ai impresia că doar partea de jos ține acel ecran. E un monitor bun pentru orice deoarece are caracteristici tehnice bune și dotări destul de bune. E vorba de un IPS de 27 inci cu imagine 1080p, are funcția MHL și altele. Intrările video sunt bune și unele dintre ele le veți găsi la mai toatele modelele mari. Doar DisplayPort-ul e mai deosebit și e util pentru desktopurile cu placă video profesională. Cel de sus e unul pe negru, dar arată cam la fel ca și cel pe argintiu. La final am pus un clip cu prezentarea unui monitor similar.

Nu e chiar ieftin dar prețul mi se pare corect având în vedere ce oferă alți producători (tot modele de 27 de inci). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cel pe gri
Cel pe gri

Diagonala de 27 de inci e satisfăcătoare dacă place să vizionați filme, să jucați jocuri, editați diverse, să proiectați etc. Tehnologia de iluminare LED e decentă având în vedere că îmbunătățește imaginea. Mă refer la următoarele: contrast dinamic de 50 milioane la 1, timp de răspuns de 5 ms, iluminare de 250 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 178 grade etc.

Facilitățile oferite de acesta sunt: boxe integrate, montare VESA și cam atât. Nu are TV tuner incorporat, dar puteți pune unul la desktop. Porturile acestui monitor sunt următoarele: două HDMIuri, VGA, DisplayPort și ieșire pentru căști. Caracteristicile speciale ale sale sunt multe și utile: Tilt, modul eco, eSaver, i-Menu, MHL, Screen+ și panou IPS. Consumul e undeva la 35 W și e vorba de cel maxim, doar când setați luminozitatea la maxim consumul e ceva mai mare.

Dacă vreți să redați prin MHL, e nevoie de un telefon sau de o tabletă compatibilă și de un cablu USB (se încarcă în timp ce conectați).

Plusuri: are panou IPS (mărește unghiurile de vizbilitate), boxe integrate decente, are un design plăcut, fiabilitate crecută, multe intrări video și diversificate, consum mic și altele.
Minusuri: nimic având în vedere cât costă.

AOC i2769Vm e un monitor decent pentru orice tip de PC sau utilizator, dar puteți conecta la mai multe în același timp (desktop, player, laptop etc). Jos e o prezentare a unui model pe gri și chiar dacă diferă culoarea, specificațiile sunt tot aceleași. Dacă nu vi-l permiteți, puteți opta pentru o variantă mai mică – 24 inci.

Te-ar mai putea interesa