AOC I2481FXH, monitor Ultra Slim cu ecran IPS

Monitorul IPS AOC I2481FXH face parte din noua generație, motiv pentru care veți vedea un timp de răspuns mai bun – 4 ms. Chiar dacă a fost o vreme în care doar panourile VA erau bune pentru gaming, ei bine, lucrurile s-au cam schimbat. Pe lângă caracteristicile tehnice tipice panoului, veți vedea și alte îmbunătățiri și una e cea menționată mai sus care ajută la jocuri. Bineînțeles, nu discutăm de o serie special concepută pentru gaming ci de una office/multimedia.

Din poza de jos se vede foarte bine designul noii generații de monitoare care e unul ultra slim, dar asta presupune că nu poate fi montat pe perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar din numele unui monitor se poate concluziona diagonala ecranului, însă pot fi excepții la anumiți producători. La acesta diagonala e de 23,8 inci care aduce după sine o rezoluție Full HD. Aceasta nu e cea mai mare rezoluție, pot fi monitoare Ultra HD, QHD și UWHD (dacă are un format 21 pe 9).

Mie îmi plac toate monitoarele IPS mai noi indiferent că sunt curbate, plate sau Ultra Wide. Calitatea imaginii e foarte importantă dar și tehnologiile care vă protejează ochii. Mă refer la Flicker Free care reduce pâlpâielile, astfel ochii nu vor fi obosiți după multe ore de lucru sau gaming. Conectivitatea e foarte bună deoarece are două intrări HDMI, dar și una VGA. În cutia sa veți primi cablul VGA pentru alimentare, dar eu prefer cablul HDMI placa cu aur deoarece oferă o calitate video mai bună.

Păreri pro și contra

Îmi place cum arată și din lateral se vede mai bine cât de subțire e, dar eu cred că vi-l doriți doar pentru acele specificații tehnice. Nu se poate compara cu un monitor special conceput pentru gaming, dar cred că știți asta deja. Până la urmă depinde pentru ce vi-l doriți, dar eu consider că e acceptabil pentru toți utilizatorii.

AOC I2481FXH arată mult diferit față de alte monitoare multimedia, dar aș fi apreciat un sistem de cable management cum vedem la alte monitoare, adică o posibilitate de ascundere.

Te-ar mai putea interesa