AOC i2360h, monitor IPS de 23 inci

Monitorul LED AOC i2360h e o alegere bună datorită acelor dotări, prețului și diagonalei. Diagonala sa poate fi concluzionată ușor din nume dar și cât de nou este. Fiecare generație are un format de nume și la acesta se observă și tipul de panou. Acest monitor îl recomand oricui deoarece caracteristicile sunt bune, poate timpul de răspuns putea fi mai mic pentru gamerii înrăiți dar e satisfăcător. Are un design plăcut dar nu foarte elegant cum am văzut la unele. Totuși, cel mai important aspect e claritatea imaginii și nu cum arată monitorul. Eu zic că arată destul de bine și e subțire.

Prețul e satisfăcător ținând cont de caracteristicile sale speciale și alternativele oferite de alți producători. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Nu are tehnologie de conversie a imaginii (din 2D în 3D), dar are iluminare LED ca la majoritatea monitoarelor și panou IPS care mărește unghiurile de vizibilitate la 178 grade.

Timpul de răspuns e important dacă nu vreți să vedeți imagini blurate, imagini care pot să apară atunci când imaginea se schimbă brusc (la filme sau jocuri). În acest caz e de 6 ms, iar restul caracteristicilor sunt următoarele: rezoluție 1920 cu 180 pixeli, aspect wide, contrast dinamic de 20 milioane la 1, iluminare de 250 cd/mp și altele.

Facilitățile acestui model sunt următoarele: boxe integrate și montare VESA 100. NU are tuner TV dar modelele cu un astfel de tuner sunt mult mai scumpe și pot fi folosite ca și un oarecare televizor. Are porturi destule: VGA; DVI și HDMI. Consumul maxim se situează undeva la 23 W și parcă sunt tot mai eficientă cu trecerea timpului. Poate pe viitor vom vedea monitoare cu conectarea doar pe USB.

Plusuri: claritatea imaginii, numărul mare de porturi, consum mic de energie, caracteristici bune și fiabilitate crescută.
Minusuri: nu are.

AOC i2360h e o alegere bună pentru cei care caută un monitor potrivit ca și dimensiuni. Poate fi bun pentru orice dacă sunteți un utilizator cu pretenții mici, dar eu l-aș opta pentru jocuri, filme și aplicații. Pentru cei care editează poze, un ecran Retina mi se pare mult mai folositor (detaliile sunt mai evidente fără a mai mări imaginea). Un desktop multimedia ori de gaming ar fi perfect alături de acest monitor, dar și unul office nu ar fi exclus. Alternative sunt destule chiar și de la acest brand și am observat că sunt pentru orice buget.

Te-ar mai putea interesa